Lehet jó apa egy 60 év feletti férfi?

1. 30 évesen nem halhat meg senki? Az törvényszerű, hogy ő már meg se éri, hogy a gyermeke felnőljön? fiatalon is benen van a akiliban, sőt egyre inkább benne van
2. ha a másik oldalról közelítjük meg a dolgot, akkor dobjam ki apumat mert betöltötte a 60-at? (Igaz, én is a 30-at :)) De nekem ő akkor is apukám.
Ha hülyeséget csinálok, akkor a mai napig a fejemre koppint. Már nem vagyok köteles rá hallgatni, de a szülői reflex működik

Lehet jó apa de a kérdés, hogy meddig! Én 23 évesen vesztettem el az apámat (rákban halt meg, 50 évesen) és nehéz volt, hogy sem az esküvőmet, sem a kislányom megszületését nem érhette meg, nagyon nagy űrt hagyott maga után, nincs nap , hogy ne gondolnék rá. Mindig összeszorul a szívem még most is( 40 éves vagyok) ha látom más apa kapcsolatát a gyerekével az unokájával, nekem ez már nem adatik meg és ez nem természetes dolog!
Ha 60 évesen születik gyereke és jó esetben megéli a 80 évet, a gyerek akkor is 20 éves lesz és az apja halála egy 20 évesnek nagy trauma, mindannyiunknak ,de a fiatal lélek még sebezhetőbb, arról nem is beszélve, hogy míg más apa táncol a gyerek lagziján neki talán annyi jut, hogy ápolhatja az idős édesapját!
Ha egy férfi 60 évesen vállal gyereket lehet jó apa, de felelősségteljes nem ha kiteszi a gyerekét ennek!

"A Kóbor meg a Révész élvezi.....", ja a nagy nyilvánosságnak, aztán meglátjuk meddig, de ne legyen igazam. Kiváncsi lennék rájuk a magán mindennapjaikban mennyire élvezik, de már nem csinálhatják vissza, ha egyszer megvan.
Ja, igen unoka is más, mint a saját, és valóban ha majd 13-14 évesen elveszti az apját a gyerek tényleg mekkora trauma lesz neki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!