Ezek szerint "gáz" ha egy nő 36 évesen szül? :O
Az egyik kérdésembe leírtam, hogy Anyum 51, én pedig 15.
Erre meg jöttek páran, akik szerint ez nagyon gáz, merthogy a mamájuk ennyi idős.:D Oké, tudom hogy nem fiatal kor, de szerintem semmi gond azzal, ha ennyi idősen szülnek.
Van 2 nővérem, őket 26 és 28 évesen szülte.
Tényleg kicsit fura, hogy van oszttársam, akinek anyuja 35 éves, dehát ez van:D Szerintem az sem rossz, mert aki 20 évesen éri úgy, hogy szülni akar, hát szüljön. Ugyan úgy a 36 évesek is.:D:D
Ti mit gondoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat!: )

Engem anyum 18 évesen szült. Az is baj volt, kérdezgették egy csomóan, hogy biztos? Meg, hogy nem a nővéred? Kicsiként rosszul éreztem miatta magam, de ma mindig büszkén mondom, hogy anyukám még csak 40 éves!! :D
Ne tőrödj velük, nekik semmi sem jó...

Még nem is hallottam ezt,hogy "gáz" 36 évesen szülni.Miért? Hiszen ő is lehet jó anya,sőt szerintem ilyenkor már sokkal türelmesebbek,nyugodtabbak az anyukák mint fiatalabb korban.Én 20 évesen szültem a fiamat.Ma 38 évesen 18 éves a fiam..Emlékszem sokan azt mondták,hogy fura,hogy fiatalon bevállaltam..Én nem bánom,de ha mondjuk most szülném az elsőt azt se bánnám..
Szerintem nem az a lényeg,hogy egy 16 évesnek mennyi idős az anyukája,mert ha imádja az anyját,és tényleg jó anya akkor tökéletes az is..

A nagymamám 37 volt, amikor az apám született. Viszont a nagymamám legkisebb testvére amikor született, akkor a dédmamám 43 éves volt. (A nagymamám születésekor még csak 22 éves, és ő volt a legidősebb gyerek.)
Viszont ellenpélda, hogy a szomszédunk 42, a fia meg 24, azaz 18 évesen szült. (rendes magyar család, nem, cigó, és nem aluliskolázott)

Az en anyukam is 36 eves volt, mikor engem szult(s az ikertesomat... de O sajnos meghalt)...
Batyamat pedig 26 evesen...
en most 20 eves vagyok, es masfel honap mulva vagyok kiirva szulesre. Na es akkor?! Fiatal anyuka leszek, es orulok ennek! (s nem szokasom jarni "dizsi"-be szorakozni... Ahova en jarok, oda johet velem a Babam is - kirandulni, szinhazba, moziba, uszodaba stb. - ) Veletlen baba, de tokeletesen kesznek erzem magam az anyasagra...
Nem "gaz", hogy anyukadnak kesobb jottel :)
El kell fogadni a szelso eseteket is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!