Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt még senkim 27 évesen, ismerőseim szerint prosthoz kéne mennem, de szerintem csak önmagam becsapása lenne. Szerintetek?
Ebben a korban már szerintem csak segítene, még ha lenne pár nem kívánt mellékhatása. Gondold valahogy így, keresel egy tényleg szép prostit akik a lakásukban fogadnak embereket, olyat akivel beszéltél és megértő. Na már most ha jó lesz a szex akkor kicsit rájössz végre hogy miről is maradtál re. És már keresnéd ennek az örömnek az átélését, elkezdenél azzal foglalkozni hogy neked csaj kell, és nyitnál feléjük.
Persze az is lehet hogy a végén csak hozzájuk mennél elköltve az összes pénzed rájuk, de egy próbát megér.
Képet nem mutatsz? Légyszíves... Így legalább megtudjuk mondani, hogy a külsőddel van gáz vagy sem.
19/L
Szerintem próbáld ki mind a kettőt, a prostit és a pszichológust is. (én is gondolkoztam azon, hogy titokban be kellene fizetni egy kb. veled egy idős hasonló cipőben járó barátomat az utóbbira.)
Sokkal gázabb hogy ezen így sose fogod magad túltenni, tönkreteszed magad, mint az, hogy voltál egyszer prostinál meg néhányszor pszihológusnál, egyébként is egyiket sem kell reklámoznod.
Prosthoz max akkor menj, ha meg akarsz tanulni autót vezetni :D
Amúgy viccet félretéve, ha 27 évesen nem volt még bnőd, akkor csúnya vagy, és valszeg ezután se lesz, hacsak nem szakad rád egy halom pénz. Ha zavar, h szűz vagy, akkor menj el prostihoz, mert másképp valszeg az is maradsz.
Mielőtt azt hinnéd h gúnyolódok, én is csúnya vagyok, és én se kellek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!