Csak szerintem ciki az, ha valaki "keresztény zenét" hallgat? Miért néznek le a keresztény ismerőseim, hogy én nem "keresztény zenét" hallgatok?
Sehol sem látom az értelmét.
Nem írhatod le a dalban a saját véleményedet, csak Isten dicsőítheted... A kereszténység mindenben nagyon szűk határokat szab, hogy lehet így szívből zenélni? Persze nem "éljen a sátán" meg hasonlók jelentik nekem a szívből zenélést.
Vagy rosszul értelmezem a "keresztény zenét"?
ha még benézel kedves kérdező:) nem tom, mér néznek le azért, főleg keresztényekhez ez nem túl szép, nah mind1. am én is keró vok. az az igazság, h 99%ban én is keresztény zenét hallgatok, ami nem feltétlenül jelenti azt, h csak dicsőítő dalok azok, azért hallgatom azokat, mert tetszik amga a zene és annyi stílus van, h csak kapkodom a fejem... rap, punk, ska, emo, screamo, indie, reggae, stb... érdekem utánanézni
pl. amkit tutira ismertek az a POD, nah ők is keró zenét nyomnak, csak ők világi szinten is ismertek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!