Ciki, hogy 10 éves lány létemre a komolyzenét is szeretem?
10 éves lány vagyok.Nagyon szeretem a komolyzenét.Persze mást is szeretek, sok félét, rihanna, katy perry, nem lényeg. Mindenki az osztályomból a dzsungel zenét szereti. Fluor tomi, Repp, Hip-Hop. Tiz éves körüli emberek! Ti mit szerettek? Szerintetek ciki? Felnőtt véleményére is kiváncsi vagyok.
Köszi!
Nagyon ciki, ásd el magad.
Ki számít felnőttnek? Én 19 éves lány vagyok. Ha olyan hangulatom van, akkor komolyzenét vagy filmzenét hallgatok. Amúgy midenfélét. Bár ez nem igaz, mert nekem az ilyen kétiperri, rihanna, dzsásztinburgör féle zenéktől elszarusodik a dobhártyám.
Kedvenc műfajom az alterrock (Kasabian, Muse, Arcade Fire, Interpol, Quimby, Artic Monkeys, RHCP stb.), egy-két elektronikus előadót is nagyon szeretek (Moby,Dub FX, Depeche Mode); rockzenét már valamivel kevésbé (Aerosmith, Foo Fighters, Rise Against, Ozzy Osbourne, Serj Tankian, ACDC egy-két száma). Mostanában Blues-t és Jazz-t is sokat hallgatok (BB King, Stevie Ray V., Ray Charles, Hugh Laurie, Glenn Miller).
Ezenkívül szeretem még Adele-t, Ákost, Amy Winehouse-t, a KESH-t, Folk Errort, Jack Johnsont, Stinget stb.
Szóval ilyesmiket. Szerintem mindenki azt hallgat, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!