Ciki, hogy 10 éves lány létemre a komolyzenét is szeretem?
10 éves lány vagyok.Nagyon szeretem a komolyzenét.Persze mást is szeretek, sok félét, rihanna, katy perry, nem lényeg. Mindenki az osztályomból a dzsungel zenét szereti. Fluor tomi, Repp, Hip-Hop. Tiz éves körüli emberek! Ti mit szerettek? Szerintetek ciki? Felnőtt véleményére is kiváncsi vagyok.
Köszi!
19:12-es vagyok.
Mellesleg én is falramászom ezektől a ciki/nemciki kérdésektől. A legtöbben épp ellenkező indíttatásból rakják ki az ilyen kérdéseket, vagyis: te nagyon jól tudod, hogy szép dolog, ha valaki 10 évesen már komolyzenét hallgat, hiszen manapság mindenki arról papol, hogy milyen kevesen hallgatnak komolyzenét. Ergo: szerintem te is csak egy vagy a sok közül, aki az egóját akarja legyeztetni azzal, hogy itt sokan leírják, hogy milyen klassz gyerek vagy te, hogy komolyzenét hallgatsz 10 évesen. Nyilván ezért voltál kíváncsi egy felnőtt véleményére. Fárasztó...
19:29 vagyok-véleményt kértél és nekem ez volt a véleményem.
szép dolog,hallgasd csak,senki nem fog kicikizni,decsak ha nemis teszel úgy,mintha az lenne.és ha valaki mégis ezt mondaná akkor is mivan?legalább megtudod,hogy semmi IQ-ja nincsen(nem azért,mert nem kedveli a komolyzenét,hanem mert ezért kigúnyolna).
elég normális? :)
20:05 20:32 Már leírtam, nem az egómmal van baj.Magam miatt hallgatom a zenét. Véleményt kértem, úgyláttszik, valaki nem érti... Mellesleg néhányan tudtak normálisan válaszolni... Nyugodtan maradhatott volna a kérdés a te válaszod nélkül is! -_-
Ja, és tudtok nekem linket küldeni, hegedű komolyzenékről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!