Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem volt még senkim 27...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még senkim 27 évesen, ismerőseim szerint prosthoz kéne mennem, de szerintem csak önmagam becsapása lenne. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Zárkózott és visszahúzódó vagyok, nem is nézek ki jól. Mások szerint egy prosti feloldaná a gátlásaimat a nők felé, de szerintem azzal csak magamnak hazudnék hiszen tudom csak a pénz miatt hajlndó velem lenni. Már nem tudom mit csináljak, pszihológushoz meg nagyon szégyellenék elmenni.
2011. aug. 19. 17:12
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Az az igazság tényleg nagyon rendes srác, és azt se mondanám, hogy rosszul néz ki,egész cuki.

Már próbáltam, de kevés barátnőm van, az ismerős lányok közül meg akik nem foglaltak azok vagy csúnyák vagy lököttek kicsit, vagy a barátom nem tetszett nekik. :(

Persze azért próbálkozom alkalom adtán.

2011. aug. 19. 17:47
 12/51 anonim ***** válasza:
51%
17:46 Mi csúnya fiúk akárhogy, akárkinél, akármeddig próbálkozunk, teljesen esélytelenek vagyunk. Sajnos ha külsőre nagyon nem jön be egy lánynak egy srác, akkor rögtön elkönyveli h max haver lehet.
2011. aug. 19. 17:52
 13/51 anonim ***** válasza:

Még attól se biztos, hogy lesz valakinek nője, ha sok pénze van. Vannak akik annak ellenére, hogy van pénzük, nem szórják a pénzt, vagy éppen azért van nekik sok, mert nem szeretik szórni a pénzt.

Amúgy a kérdezőnek meg azt javaslom, hogy az önbizalmával próbáljon meg kezdeni valamit, meg nagyon sokat próbálkozni. Vannak neten is egy csomó könyv, meg írás, ami ilyenekkel foglalkozik, de akár tudok is küldeni neked. Szóval azt mondom, kitartás, de szerintem k.rvához se sok értelme van menned, mert később meg azon fogsz idegeskedni, hogy ha szóbajön a barátnődnél, vagy feleségednél, hogy elmondd-e vagy inkább ne. Próbáld meg összeszedni a gondolatokat, kit keresel, mi a fontos, mik azok, amik gátolnak, azokat a gondolatokat legyőzve, minnél több lánnyal próbálj meg találkozni, és persze sok szerencsét hozzá! :)

2011. aug. 19. 17:58
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát elmondom hogy én se vagyok álom pasi, messze nem. De volt már barátnőm, nem voltak világszépei de szerettem őket ahogy ők engem. Egy módon raknak be barát zónába, ha folyton kedvesek vagytok velük de nem jelzitek hogy többet akartok. Lehet sokan visszautasítanának, de ha így álltok hozzá hogy meg se próbáljátok akkor magatok elől veszitek el a lehetőséget. És ha olyan csúnya vagy küldj képet, mert nem hiszem el.
2011. aug. 19. 17:59
 15/51 anonim ***** válasza:

ma 17:52

Én se vagyok helyes fiú, de már sokat tettem érte, hogy jobban nézzek ki. Rengeteg munkával lehet azon is változtatni... Csak kitartás!

2011. aug. 19. 18:00
 16/51 anonim ***** válasza:
Én annyit érek el fáradságos munkával, h nem hányják el magukat az emberek, ha rám néznek :)
2011. aug. 19. 18:03
 17/51 anonim ***** válasza:

Mert az nem jobb állapot, mint ami előtte volt?

Küldjél képet, mostmár kiváncsi vagyok, hogy mennyire ronda vagy.

2011. aug. 19. 18:04
 18/51 anonim ***** válasza:
Képet nem küldök, egyrészt épp elegen láttak már az oldalon, másrészt élőben sokkal rondább vagyok, mint képen.
2011. aug. 19. 18:10
 19/51 anonim ***** válasza:
Kifogás
2011. aug. 19. 18:10
 20/51 anonim ***** válasza:

senki sem lehet olyan ronda, hogy senkinek sem kell

még a leótvarabb embereknek is van társuk, csak annyi kell, hogy elfogadják magukat olyannak amilyenek, ettől nő az önbizalmuk és voilá

2011. aug. 19. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!