Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerektartást kell meghatarozn...

Gyerektartást kell meghataroznom. Szerintek mennyi a reális összeg?

Figyelt kérdés

Az apa milliot keres vagyis nem az also hatar kell meghuzni. De nem is a felsot. Egy kb realis osszeget kellene belonom. Rambizta az ugyved az osszeget. Max majd egyezkedunk.

A gyerekkel fejlesztesre kell jarni, szemuveges, fogszabalyzasra kell vinnem rendszeresen jarunk fohaszatra emiatt, 13 eves lany, 6.os iskolaba nem kell vinni onjaro. Nagyjabol atlagos szinvonaon elunk. Felre is tudok tenni azert egy kicsit.

Rendszeresen jarunk szinhazba koncertre moziba kiallitasra stb havi 2-7 alkalommal.Csaladi hazban lakunk ami a nagyobb gyerekeim tulajdona (orokoltek az apjuk utan) a kerdeses gyereknek mas az apja. A haz nem szigetelt regi, eleg magas a futesszamla, a rezsi havi atlag 60-70e, van mobilja aminek a reszletet fizetem az 10e kb. A ket nagybol csak egyik el velem o kozepiskolas. A masik mar elkoltozott. 1 autot tartok fent ez sajat tulajdon volt regen is, kozep kategorias, semmi extra egy opel.

Ezek alapjan ki mit mondana?

Ismetlem nem lehuzni akarom hanem realis osszeget kerni.

márc. 12. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
100%
Én nézném azt is a helyedbe hogy az apának a bónuszok miatt ikyen magas a fizetése vmelyik honapba nem kap úgy akkor nem szivatnám a magas gyerektartással
márc. 14. 06:17
 62/90 anonim ***** válasza:
67%
58 elárulom neked, hogy az ügyvéded azért buzdít erre, mert minél több körös a tárgyalás neki annál több pénz üti a markát. Ha meg ezt így előadjátok a bíróságon, hogy te apukával akarod megfizettetni a gyerek összes havi kiadását, körbe fognak röhögni. Mikor együtt él a pár szerinted akkor is apuka tartja csak el a gyereket? Pedig sok esetben ott is anyuka megy táppénzre, ő foglalkozik többet a gyerekkel. Egy családot ismerek ahol Anyuka 100ezret kap a gyerekre, apuka valami cégigazgató, nagyon sokat keres, még erre is azt mondják hogy kirívóan nagas gyerektartás. Az életben nem fognak neked 200at megítélni, ha csak apuka nem olyan jófej hogy magától belemegy, egyéb esetben fizethetsz milliókat a sztárügyvédednek, aztán majd 2 év múlva megelégszel a 60ezerrel is
márc. 14. 07:34
 63/90 anonim ***** válasza:
63%
Sőt elárulom neked, egyik ismerősöméknél úgy ítéltek meg még 60nál is kevesebbet, hogy Anyuka nem is dolgozott, a kicsi 2 éves volt és megmondta a bíró kerek perec, hogy neki is bele kell szállni a gyerek kiadásaiba, egyéb esetben megkérdezik ha egy csokit nem tudsz neki venni, akkor miért gondolod hogy neked kell hogy adják a felügyeletet? Ez visszafelé is elsülhet amúgy, mert ha te olyan csóró vagy, hogy nem tudsz 20-30ezret se költeni a gyerekre havonta, akkor lehet jobb helye lenne az apjánál.
márc. 14. 07:36
 64/90 anonim ***** válasza:
56%

63 sztem itt szó sincs arról h anyuka nem költ semmit a gyerekre és az apától vár mindent.

Ha valóban jól keres a 80.000ft reális összeg. Anyuka is tesz hozzá nem csak pénzben természetben.

Kérdező! A nyári szünet nem csak 2 hét apának hanem a fele,összefüggőem kell adnia neki 2 hetet. Tehát nekem sem annyi hetet kell megoldani csak max 2t. 2 hét szabi 2 hét tábor pl.

márc. 14. 09:14
 65/90 anonim ***** válasza:
41%
63 vagyok, újra elolvastam a kérdező válaszát, én elsőre azt olvastam 200at akar kérni. A 80 az reális ha apuka ennyit keres
márc. 14. 09:38
 66/90 A kérdező kommentje:

59. Ha azt nezem akkor alt a gyt a jovedelme 15-25% altalaban. Ha azt nezem akkor en kb a 10% kerem. Vagyis joval alatta az atlagnak.

Neki a 800e marad 720e valszeg nem fog ehen halni. Es spec a lakas is nala maradt... a nagykocsi a motor stb...

Ha ez lehuzas megeszem a kalapom.

60 a lathatas korulmenyes sokat van kulfoldon. Ezert sem lehet osztot felugyelet.

márc. 14. 14:30
 67/90 A kérdező kommentje:

A nyari lathatas neki 2x1 het ennyit akar. Es lesz meg par hetvege.

Havi 1 hetveget akarja elvinni.

Ezert is vaciallok ennyi mert ez joval kevesebb mint alt szokott lenni.

Eleg sokat van kulfoldon es ezek nem rendszeres utak. Van h hazaert es masnap reggel a repterre ment 2 nap kint majd haza de volt h egybe 3 hetet vol kint. Ossze vissza van.

márc. 14. 14:37
 68/90 anonim ***** válasza:
63%

Azért egy 13 éves gyereket ne keverjünk már össze egy 4-5 évessel. Természetben azért a szülőnek itt már sokkal kevesebb dolga van. A gyerek lefoglalja magát, kiveszi a hűtőből ami kell, feltud seperni vagy mosni, elpakol maga után és még sorolhatnám. Mondhatni önálló már. Orvoshoz is eltud menni és betegszabira se kell elmenni vele, hacsak megvan fázva vagy köhög. Nyáron szintén nemkell a seggében üllni azaz nemkell az egész nyarat lefedni mint egy óvódásnál.

Azt gondolom a 80 reális. Úgye ott az adókedvezmény ami 2 gyerekre 40 ezer, azaz 20-20 és a családi. Így összesen 112200. Ehhez még anyuka is rak hozzá mondjuk 30-at. Ne mondja már senki, hogy ez nem elég egy gyerekre egy hónapban.

márc. 14. 20:13
 69/90 A kérdező kommentje:

14 eves korig betegszabira kell menni. Es 13 evesen nem mehet egyedul orvoshoz. Azonnal hazakuldik vagy hivnak hol vagyok. Kiskoru ergo orvos csak szulovel. Meg se vizsgaljak.

Azert 2.5 honapot csak nem fogom full egyedul hagyni 7-18ig ... Gondolkodj mar!? Mit csinalna egyedul? Vagy bekockul vagy egesz nap a telot nyomja. Aztan mikor hazaerek all a bal mert egyedul volt. Egy 13 evesnek meg kell program nyaron tabor. Nem mondom h egesz nyarra mert okes 4 het lejon. De meg a nyagyszulokoz sem tudom kuldeni mert se nekem se az exnek nen alnak a szuleink/szulei.

Nem szamolj az adokedvezmennyel. Mivel nem en vettem igenybe eddig sem, es csak a valas utan fogom megkapni de az meg hosszu ido.

márc. 17. 19:26
 70/90 anonim ***** válasza:
69%

"14 eves korig betegszabira kell menni"

Gyermekapolasi TAPPENZ az, nem betegszabi es 12 eves korig veheto csak igenybe....

márc. 17. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!