Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerektartást kell meghatarozn...

Gyerektartást kell meghataroznom. Szerintek mennyi a reális összeg?

Figyelt kérdés

Az apa milliot keres vagyis nem az also hatar kell meghuzni. De nem is a felsot. Egy kb realis osszeget kellene belonom. Rambizta az ugyved az osszeget. Max majd egyezkedunk.

A gyerekkel fejlesztesre kell jarni, szemuveges, fogszabalyzasra kell vinnem rendszeresen jarunk fohaszatra emiatt, 13 eves lany, 6.os iskolaba nem kell vinni onjaro. Nagyjabol atlagos szinvonaon elunk. Felre is tudok tenni azert egy kicsit.

Rendszeresen jarunk szinhazba koncertre moziba kiallitasra stb havi 2-7 alkalommal.Csaladi hazban lakunk ami a nagyobb gyerekeim tulajdona (orokoltek az apjuk utan) a kerdeses gyereknek mas az apja. A haz nem szigetelt regi, eleg magas a futesszamla, a rezsi havi atlag 60-70e, van mobilja aminek a reszletet fizetem az 10e kb. A ket nagybol csak egyik el velem o kozepiskolas. A masik mar elkoltozott. 1 autot tartok fent ez sajat tulajdon volt regen is, kozep kategorias, semmi extra egy opel.

Ezek alapjan ki mit mondana?

Ismetlem nem lehuzni akarom hanem realis osszeget kerni.

márc. 12. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
11%
39 ez lényegtelen, viszont ha anyuka apuka ellene neveli meg tiltja akkor ne akarjon követelőzni, szerintem
márc. 13. 14:11
 42/90 anonim ***** válasza:
77%
Nem, 41, nem lényegtelen.
márc. 13. 14:27
 43/90 anonim ***** válasza:
37. A kérdező a írta hogy a nagyobb gyerekek apukája meghalt.
márc. 13. 14:40
 44/90 anonim ***** válasza:
67%

43!

Tisztában vagyok vele, épp ezért kérdezem. Ha Janika, akinek a mostani ex az apja megkap mindent, mert apuka 100 e tartasdijat fizet, q másik gyerekkel mi lesz? Az le élsz xarva? Vagy anyu neki hozzá tesz annyit, hogy egyformán kapjanak mindent? Janika eszi majd a lazacot meg a kavart, a másik meg a száraz kenyeret? Vagy Janika megy a színházba havonta, a másik meg nem, mert ott nincs apu, aki ekkora tartasijat fizet?

márc. 13. 14:45
 45/90 anonim ***** válasza:
70%

Ha tételesen le van vezetve, hogy mekkora kiadással jár Janika és az van elosztva a szülők között, akkor senkit nem érdekel a másik gyerek. Ebben a sztoriban csak Janika van meg apu-anyu. A másik gyereket anyu intézi. Miért lenne leszarva? A kérdés nem arról szól, hogy anyu csóró és az ex-el akarja felneveltetni az előző házasságból született gyerekét, hanem arról, hogy meg kell állapodni apuval Janikáról

márc. 13. 14:50
 46/90 anonim ***** válasza:
14%
44 amúgy ezzel mire akarsz célozni, hogy esetleg fizessen annyi gyerektartást amiből másnak a gyereke is ugyanolyan színvonalon tud élni?
márc. 13. 14:53
 47/90 anonim ***** válasza:
30%

Akkor megegyszer, 44, mert látom nem sikerül felfogni.

Ha Janika apja ad 100e tartasdijat, Pistike meg kapja anyu mondjuk az 50e árvaellátást, akkor anyunak Pistire kell költeni minimum 50e-t, hogy azonos színvonalon legyenek ellátva. Márpedig egy normális anyának azt is néznie kell, hogy a két gyereke azonosan kapjon még akkor is, ha nem ugyanaz az apjuk. Vagy szerinted ha még együtt élnének, akkor az oké lenne, hogy Janikanak visz apu haza mondjuk egy csokit, a másik gyerek meg semmit nem kap?

márc. 13. 14:57
 48/90 anonim ***** válasza:

46, tényleg! Én meg pont fordítva értettem, hogy nehogymá Petike is kapjon egy kiflit az én pénzemből

De lehet úgy érti, ahogy te...

45 voltam

márc. 13. 14:57
 49/90 anonim ***** válasza:
Nem, azzal arra akarok célozni, hogy annyi legyen a tartasdij, amit anyu a másik gyerekre is rá tud fordítani. Ha Jani apjától 100ezret akar, akkor szedjen össze a másik gyerekre a sajatjabol is minimum százat
márc. 13. 14:58
 50/90 anonim ***** válasza:
46%

47, szerintem te nem bírod felfogni

Honnan veszed, hogy bárki is bármilyen szar színvonalon él, vagy fog élni?

Ha Janikára X összeget kell költeni havonta, akkor annak az x részét fedezi apu. A másik gyerek kiadásait meg anyu intézi. Mi ebben a bonyolult? Janika kiadásairól tételes lista van! Nem csak úgy ki van találva

márc. 13. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!