Adnátok tanácsot? A párom reggel 7-től este 7-ig dolgozik. Haza jön alig, hogy megeszi a vacsiját, neki rögtön el kell még mennie valahova, ez minden este így megy. Van 2 gyerekünk nem foglalkozik velük, mert mire ő haza jön addigra már alszanak.
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 11:33
2/44 anonim válasza:
És mégis mit mondd, hova megy? Én nem hagynám.
3/44 anonim válasza:
Hova valahova?
Szálloda vagy, vagy mi?
5/44 anonim válasza:
Én apukám is mindig dolgozott, sosem láttuk. Már felnőtt vagyok, 10 éve egyáltalán nem láttam. Vannak ilyen típusú apukák is.
6/44 anonim válasza:
Ne adj neki vacsorát. Maradjon otthon és főzőcskézzen magának, aztán aludjon, akkor nem menne sehová...
Vagy ahová megy ott enne is.
Beszélned kellene vele.
7/44 anonim válasza:
Ez eléggé furcsa helyzet.Mindenesetre rà kell kérdezned,hogy mégis hova megy.Vagy pedig egyszer utàna mész,hogy megbizonyosodjàl róla,hogy mi az a fontos neki,ahova mennie kell.Egyébként lehet,haverozik.
8/44 anonim válasza:
Es ha elmegy,akkor mikor megy vissza,és mit mond amikor visszamegy,hol volt?
9/44 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy elmész vele:)
10/44 anonim válasza:
Én várnám felöltözve az ajtóban és mondanám neki, hogy ma én megyek el, húzzál bele Édesem, éhesek a gyerekek!
Ha otthagyná őket, kivágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!