Van egy rendes nő, foglalkozik velem, én meg a fejéhez vágtam, hogy? (lent)
Figyelt kérdés
Foglalkozik vele ugy, mintha anyukám lenne szinte. Dícsér, ha jól csinálok valamit, ha meg nem, akkor büntetésfeladatokat kapok. Úgymond ráadást, többet kell dolgoznom, kapok extra munkát. Ma a fejéhez vágtam, hogy miért csinálja ezt, mikor nem az anyám? Igazából pedig mélyen magamban azt kívánom, hogy bárcsak ő lenne az anyukám... Kicsit érzékeny típus vagyok depressziós hajlammal, sokszor azt hiszem utál, félek, hogy elveszítem... Ezt rakjátok össze :). Nagyon rosszul eshetett neki, de nem mutatta ki, ugyanúgy rendes velem továbbra is, de biztos megsértettem..2011. szept. 21. 19:21
1/11 anonim válasza:
Hát talán nekem is rosszul esne.
2/11 anonim válasza:
Ezt nem lehet!!!:D
Ki ez a nő??Barátnő??Főnök?Élettárs vagy még is ki?
3/11 anonim válasza:
Holnap mond meg neki, hogy nem volt igazad és sajnálod.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, barát barátnő. Gyakran megyek hozzá.
2011. szept. 21. 19:26
5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is meg fogom...
2011. szept. 21. 19:26
7/11 A kérdező kommentje:
21/43
2011. szept. 21. 19:30
9/11 anonim válasza:
Beszéldmeg vele, hogy nem gondoltad komolyan, és nem akartad megbántani. Mondd el neki ezt, amit itt leírtál, jól fog neki esni:)
10/11 anonim válasza:
Nagy a korkülönbség, ne csodálkozz, hogy anyáskodik. Kérj tőle bocsánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!