Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem állandóan a hobbijáva...

A férjem állandóan a hobbijával foglalkozik. Ez normális?

Figyelt kérdés
A férjemnek van egy hobbija. Amikor hazaér a munkából, már megy is ki a műhelybe és motort bütyköl. Ha véletlenül bejön, akkor a számítógép előtt ül és motoros oldalakat vagy fórumokat néz. Hozzám nem is szól, a gyerekekkel is keveset foglalkozik. Vacsora után is még vagy a műhelyben szerel, vagy számítógépezik, este 10-ig. Utána a TV előtt bambul, majd lefekszik. Nehéz így.
2011. ápr. 5. 13:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen beszélj vele erről! Mondd el neki, hogy ez rosszul esik neked, és a gyerekeknek is hiányzik az apukájuk törődése. Viszont nincs kizárva, hogy valami sérelem lappang a háttérben és nem véletlen, hogy kerüli a veletek való időtöltést. Ez lehet olyan dolog is, amire nem is gondoltál, vagy nem is volt olyan nagy jelentősége, de ő magára vette. Kérdezd meg, mi az oka a távolságtartásnak. De mindenképpen legyél türelmes és higgadt, ne vádold vagy vond kérdőre, csak finoman!
2011. ápr. 5. 13:27
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen normális...

Jó lenne, ha megbeszélnéd vele, hogy heti egy-két délután töltsön már a gyerekével és Veled is! Nem csak a Te dolgod, az ő gyereke is.

2011. ápr. 5. 13:27
 3/27 anonim ***** válasza:
64%

ne hagyd!

én a helyedben pont ugyanezt csinálnám, legyél mindig borzasztó elfoglalt. 1 hét után biztosan feltűnne neki, hogy hozzá se szólsz, hanem épp hímezel, vagy gépezel stb. Ez hatásos lesz, tuti!

2011. ápr. 5. 13:28
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajna sok férfi ilyen!Próbáld vele megbeszélni,hogy egy kicsit foglalkozzon veletek többet,vagy vonjon bele titeket is agy kicsit a hobbijába!Máskülönben lehet,hogy így vezeti le a stresszt,ami nem baj!!és legalább nem a kocsmába ül!
2011. ápr. 5. 13:29
 5/27 A kérdező kommentje:
Amikor mondom neki, hogy ez nekem fáj, azt mondja, hogy én is válasszak magamnak hobbit és csináljam. Szívesen is tenném, de 3 gyerekünk van, és valakinek velük is kell foglalkozni.
2011. ápr. 5. 13:33
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
Na, a 13:28-as tippet pont ne csináld! Ez nem problémamegoldás, hanem manipuláció és játszma. Ez az, mérgesítsük el még jobban a helyzetet!
2011. ápr. 5. 13:34
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy korábbi válaszoló vagyok.

Ez egy óriási önzőség a részéről, és sajnos sok férfi ilyen...

Azt hiszik, nekünk nincs szükségünk kikapcsolódásra, szabadidőre, barátnőre, egy kis csendre?

Vezesd be, hogy kettő hetente pénteken este lelépsz otthonról pár órára! Barátnő, pizzéria, kávézás, futás.

2011. ápr. 5. 13:35
 8/27 anonim ***** válasza:
35%
Azt hiszem, a férjed sunnyog, és a felelősségvállalással van egy kis problémája.
2011. ápr. 5. 13:35
 9/27 anonim válasza:
67%
Szerintem Ő már csak ilyen, és ilyen is marad.Nem fogsz tudni rajta sokat változtatni.Ha nem szólsz hozzá, észre sem fogja venni, szerintem.Talán csak a gyerekek tudnák(?) kimozdítani egy kicsit, ha sokat "nyüstölik", hogy foglalkozzon velük, Ha nagyobbacskák,lehet, hogy a bütykölés élvezetére szoktatja őket is.Tényleg keress magadnak valami hobbit, valami olyan elfoglaltságot,ami kimozdít otthonról Járj el sportolni, futni, hogy muszály legyen neki a gyerekeire vigyázni.
2011. ápr. 5. 13:39
 10/27 anonim ***** válasza:
64%
Előrebocsátom, hogy nem helyeslem, hogy ilyen. Ugyanakkor gondolj bele, hogy legalább nem lép félre, nem kocsmába jár a haverokkal és nem neked kell talicskával érte menni. Ha uncsi a családi légkör neki, az RÉSZBEN az ő hibája, másrészben meg a tiéd is. Próbáld szeretettel rávezetni, visszavezetni a családi életbe és kapcsolódjatok be a hobbijába.
2011. ápr. 5. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!