A férjem állandóan a hobbijával foglalkozik. Ez normális?
Figyelt kérdés
A férjemnek van egy hobbija. Amikor hazaér a munkából, már megy is ki a műhelybe és motort bütyköl. Ha véletlenül bejön, akkor a számítógép előtt ül és motoros oldalakat vagy fórumokat néz. Hozzám nem is szól, a gyerekekkel is keveset foglalkozik. Vacsora után is még vagy a műhelyben szerel, vagy számítógépezik, este 10-ig. Utána a TV előtt bambul, majd lefekszik. Nehéz így.2011. ápr. 5. 13:21
1/27 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj vele erről! Mondd el neki, hogy ez rosszul esik neked, és a gyerekeknek is hiányzik az apukájuk törődése. Viszont nincs kizárva, hogy valami sérelem lappang a háttérben és nem véletlen, hogy kerüli a veletek való időtöltést. Ez lehet olyan dolog is, amire nem is gondoltál, vagy nem is volt olyan nagy jelentősége, de ő magára vette. Kérdezd meg, mi az oka a távolságtartásnak. De mindenképpen legyél türelmes és higgadt, ne vádold vagy vond kérdőre, csak finoman!
2/27 anonim válasza:
Nem teljesen normális...
Jó lenne, ha megbeszélnéd vele, hogy heti egy-két délután töltsön már a gyerekével és Veled is! Nem csak a Te dolgod, az ő gyereke is.
3/27 anonim válasza:
ne hagyd!
én a helyedben pont ugyanezt csinálnám, legyél mindig borzasztó elfoglalt. 1 hét után biztosan feltűnne neki, hogy hozzá se szólsz, hanem épp hímezel, vagy gépezel stb. Ez hatásos lesz, tuti!
4/27 anonim válasza:
Sajna sok férfi ilyen!Próbáld vele megbeszélni,hogy egy kicsit foglalkozzon veletek többet,vagy vonjon bele titeket is agy kicsit a hobbijába!Máskülönben lehet,hogy így vezeti le a stresszt,ami nem baj!!és legalább nem a kocsmába ül!
5/27 A kérdező kommentje:
Amikor mondom neki, hogy ez nekem fáj, azt mondja, hogy én is válasszak magamnak hobbit és csináljam. Szívesen is tenném, de 3 gyerekünk van, és valakinek velük is kell foglalkozni.
2011. ápr. 5. 13:33
6/27 anonim válasza:
Na, a 13:28-as tippet pont ne csináld! Ez nem problémamegoldás, hanem manipuláció és játszma. Ez az, mérgesítsük el még jobban a helyzetet!
7/27 anonim válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok.
Ez egy óriási önzőség a részéről, és sajnos sok férfi ilyen...
Azt hiszik, nekünk nincs szükségünk kikapcsolódásra, szabadidőre, barátnőre, egy kis csendre?
Vezesd be, hogy kettő hetente pénteken este lelépsz otthonról pár órára! Barátnő, pizzéria, kávézás, futás.
8/27 anonim válasza:
Azt hiszem, a férjed sunnyog, és a felelősségvállalással van egy kis problémája.
9/27 anonim válasza:
Szerintem Ő már csak ilyen, és ilyen is marad.Nem fogsz tudni rajta sokat változtatni.Ha nem szólsz hozzá, észre sem fogja venni, szerintem.Talán csak a gyerekek tudnák(?) kimozdítani egy kicsit, ha sokat "nyüstölik", hogy foglalkozzon velük, Ha nagyobbacskák,lehet, hogy a bütykölés élvezetére szoktatja őket is.Tényleg keress magadnak valami hobbit, valami olyan elfoglaltságot,ami kimozdít otthonról Járj el sportolni, futni, hogy muszály legyen neki a gyerekeire vigyázni.
10/27 anonim válasza:
Előrebocsátom, hogy nem helyeslem, hogy ilyen. Ugyanakkor gondolj bele, hogy legalább nem lép félre, nem kocsmába jár a haverokkal és nem neked kell talicskával érte menni. Ha uncsi a családi légkör neki, az RÉSZBEN az ő hibája, másrészben meg a tiéd is. Próbáld szeretettel rávezetni, visszavezetni a családi életbe és kapcsolódjatok be a hobbijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!