8 és fél éves kisfiam előszeretettel pusziszkodik fiú osztálytársaival. Normális ez? Szerintem ennyi idősen biztosan csak viccből csinálja, de a tanárnője szerint a társai már kinevetik emiatt bár ő maga (a fiam) nem foglalkozik ezzel.
Nem szeretném,ha emiatt kiközösítenék vagy bántanák szegényt!!!:(
Mit tegyek szerintetek???
Ha szóba hozom a dolgot,csak nevetgél.
Amúgy eléggé csendes fiú,de gyanítom,tetszik neki,hogy olyankor a középpontba kerül.Rengeteget olvastam már erről,tudom,a kisgyerekek gyakran csinálnak ilyeneket,hogy figyelmet kapjanak,mégha tudják is,hogy helytelen,amit tesznek,de konkrétan ilyen esetről,mint amilyenben most ő van még nem hallottam.
Jó lenne ha megnyilna elötted és elmondaná mire is gondol mikor ez teszi, még mielött elveszti a barátait.
Ha van testvére lehet hogy az is közre játszik hogy kevesebb időjut rá otthon. Csináljatok közös programot hátha akkor beszél, vagy lehet hogy az apjának könnyebben elmondaná miért csinálja ezt.
Utolsónak:
Ne magadból indulj ki,köcsögfej!
Én 18 éves F. vagyok, és is puszizkodtam, én elsőtől másodikig a fiúkkal, a lányokkal nem, és egyszer csak abbahagytam.
Anyuék sem csináltak semmit sem, abbahagytam.
Rájöttem. hogy annak nem úgy kell lennie.
úgyhogy semmi pánmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!