Miért fulladozik a gyűlöletében? Miért nem foglalkozik magával?
Volt 1 barátnőm, akivel sokat beszélgettünk. Főleg ő keresett engem. Én szívesen meséltem magamról, a dolgokról, amiket szeretek csinálni. de akármit mondtam, azt vettem észre, h rá akar kontrázni. ha nyertem 1 rajzversenyen, másnap az ő rajzaival volt tele a facebook, ha elmentem nyaralni horvátországba, ő rögtön sorolta, milyen helyeken volt már, és h milyen ócska, ahova én mentem. ha vettem 1 ruhát, ő vett 5 hasonlót, és az enyémet leszólta a hátam mögött, h milyen sz.r kínai még akkoris, ha nem is volt kínai. szal mindenáron azt akarta elérni, h irigyeljem, de nem foglalkoztam vele, m jól éreztem magam azokkal a lehetőségekkel, amik nekem voltak.
aztán lett egy barátom, aki elég jómódú. a csaj majd megőrült, leveleket írt neki, h én csak a pénzéért vok vele, apró dolgokól sértődéseket kreált, direkt félreértette, amiket mondtam, h összeveszhessen velem.
végül megszakítottam vele a barátságot.
azóta viszont állandóan zaklat, új msn-eken felvesz, leveleket irogat, amelyekben hol mocskol, hol könyörög, h legyünk újra barátok, de én ezekre nem válaszolok.
azt hittem, majd abbahagyja, de féléve ezt csinálja.
Mikor nyugszik már le, mi baja van?
azon túlvok. de a rendőrség elutasította azzal, h "nem korlátozza a mindennapi életvitelemet"
azért elég bosszantó, h minden 7en 2x kv. jön tőle 1 levél, v. másokon keresztül próbál üzengetni. -.-
msn-en pedig nem igazolom vissza, főleg, h olyan álnevei vannak, amikből rájövök, h ő az.
nekem erről a történetről egy film jutott az eszembe a szobatárs :D
a végén megölte a zaklató csajt a zaklatott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!