Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fulladozik a gyűlöletébe...

Miért fulladozik a gyűlöletében? Miért nem foglalkozik magával?

Figyelt kérdés

Volt 1 barátnőm, akivel sokat beszélgettünk. Főleg ő keresett engem. Én szívesen meséltem magamról, a dolgokról, amiket szeretek csinálni. de akármit mondtam, azt vettem észre, h rá akar kontrázni. ha nyertem 1 rajzversenyen, másnap az ő rajzaival volt tele a facebook, ha elmentem nyaralni horvátországba, ő rögtön sorolta, milyen helyeken volt már, és h milyen ócska, ahova én mentem. ha vettem 1 ruhát, ő vett 5 hasonlót, és az enyémet leszólta a hátam mögött, h milyen sz.r kínai még akkoris, ha nem is volt kínai. szal mindenáron azt akarta elérni, h irigyeljem, de nem foglalkoztam vele, m jól éreztem magam azokkal a lehetőségekkel, amik nekem voltak.

aztán lett egy barátom, aki elég jómódú. a csaj majd megőrült, leveleket írt neki, h én csak a pénzéért vok vele, apró dolgokól sértődéseket kreált, direkt félreértette, amiket mondtam, h összeveszhessen velem.

végül megszakítottam vele a barátságot.

azóta viszont állandóan zaklat, új msn-eken felvesz, leveleket irogat, amelyekben hol mocskol, hol könyörög, h legyünk újra barátok, de én ezekre nem válaszolok.

azt hittem, majd abbahagyja, de féléve ezt csinálja.

Mikor nyugszik már le, mi baja van?

2011. máj. 29. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
MSN-en akkor tud felvenni, ha visszaigazolod. Marha egyszerű a megoldás, de nem segítek...
2011. máj. 29. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szörnyeteg,eszedbe ne jusson újból barátkozni vele.Ha nem foglalkozol vele egy idő után úgy is megunja, és keres magának egy másik áldozatot.Ezek a tipikus gonosz kígyó nők.
2011. máj. 29. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nagyon féltékeny rád, valami okból kifolyólag. Ha nagyon zavar és békülni sem akarsz,akkor mondjad neki, hogy zaklatás miatt fel fogod jelenteni, megteheted. én is megtettem és lám nyugodtak lettek a napjaim
2011. máj. 29. 18:06
 4/9 A kérdező kommentje:

azon túlvok. de a rendőrség elutasította azzal, h "nem korlátozza a mindennapi életvitelemet"

azért elég bosszantó, h minden 7en 2x kv. jön tőle 1 levél, v. másokon keresztül próbál üzengetni. -.-

msn-en pedig nem igazolom vissza, főleg, h olyan álnevei vannak, amikből rájövök, h ő az.

2011. máj. 29. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem erről a történetről egy film jutott az eszembe a szobatárs :D

a végén megölte a zaklató csajt a zaklatott :D

2011. máj. 29. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Fordítva... a zaklatott ölte meg zaklató csajt - önvédelemből.
2011. máj. 29. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én is azt mondtam csak máshogy fogalmaztam
2011. máj. 29. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, nekem is a szobatárs című film jutott eszembe :D
2011. máj. 29. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Ember, meg sem kell még nyitnod azokat a leveleket, egyszerűen nézd levegőnek, aztán eltűnik..
2011. máj. 30. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!