Másoknál is előfordul, hogy a nagypapa nem foglalkozik az
unokájával? Keressek egy "pótnagypapát"?
Figyelt kérdés
De úgy képzeljétek el, hogy még karácsonyra, szülinapjára sem köszöntötte meg a saját unokáját (2,5éves kislány)! Anyagilag jól él, de nem is az érték számít.
Szépen élünk, szeretetben, és mégsem "kell" neki az unoka, aki az egyetlen! unokája. Pedig a kislányomon látszik, hogy keresi a "nagypapa" típusú emberek társaságát.
2011. márc. 23. 07:52
1/10 anonim válasza:
nálunk volt, de nem velem, hanem az unokatesóimmal nem foglalkozott.
2011. márc. 23. 08:27
2/10 anonim válasza:
velem sem foglalkozott a nagypapám, csak eleinte, aztán ahogy cseperedtünk, úgy hanyagolt ő is.
2011. márc. 23. 08:28
3/10 anonim válasza:
Apámmal nem túl kellemes körülmények között váltunk el, de azóta párszor találkoztunk, és tök normális volt. Én azóta szültem egy gyereket. A kisfiam nyáron lesz 3 éves. Magától csak egyszer jött el látogatóba, mikor a kicsi 6 hetes volt már. Meg egyszer volt vele, mikor nálunk töltött egy napot. Aztán a szüleim elváltak és azóta semmi. Pedig tudja a telefonszámomat is. Nem érdekeljük őt.
2011. márc. 23. 08:33
4/10 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, minden nap jön apukám, elviszi a fiamat sétálni, játszik vele stb. Kisfiam is imádja. Sajnos ő az egyedüli nagyszülő nálunk :(
2011. márc. 23. 10:28
5/10 anonim válasza:
Nekem két gyerekem van 7,5 és 5,5 évesek.A nagyapjuk talán ha egyszer látta őket,mióta megszülettek.Igaz én is elváltam a férjemtől,igy most már biztos,hogy a jövőben semmilyen kapcsolat nem lesz köztük.De nem bánom,semmi értelme erőltetni egy kapcsolatot ha a másik nem akarja.
2011. márc. 23. 12:16
6/10 anonim válasza:
Nekem apám ilyen. Itt lakunk 5 perc sétára egymástól, anyum hét közben is gyakran átjön, de hétvégén mindig jön unokázni, apám meg hónapok óta nem. Megmondtam neki, hogy sör szagúan ne jöjjön, na azóta nem láttuk. Semmi más nem érdekli, csak, hogy munka után leüljön a gép elé pókerezni, meg megigya a söreit. Hétvégén dettó. Hát, kinek van erre szüksége?! És nem egy suttyó-bunkó! Diplomás, értelmiségi ember, aztán ennyi esze van.
De már nem bosszankodom. Van egy szuper nagyink szerencsére!
2011. márc. 23. 13:04
7/10 anonim válasza:
A kisfiam egy éves. Az én szüleim gyakran látogatják (apámmal naponta találkozik)A párom szüleit, testvéreit nem igazán érdekli a gyerek. Én nem bánom, szerintem nem kell erőltetni, ha nem akarják, csak az zavar, hogy közben meg egymás háta mögött kibeszélik a másikat. Hogy pl após karácsony óta nem is látta!ezt mondja anyós, aki csak azért látta a babát karácsony óta, mert a párom odavitte a gyereket:) tök álszentek, na.
2011. márc. 23. 13:18
8/10 anonim válasza:
Szia!Sajnos,nálunk is így van.Én sem látok különösebb indokot,egyszerűen ezer más dolog fontosabb,mint az unokája.Fiatal,aktív ember az apám,tehát fizikai korlátai nincsenek.
Én nem keresek "pótpapát",mert a család többi tagjától kellő figyelmet és szeretetet kap a kisfiam.(amúgy 2 éves múlt)
Azt gondolom,a későbbiekben majd visszakapják ezek a nagypapák mindazt,amit ők adnak,a te esetedben is.
Gondolom,neked is rosszul esik ez a helyzet,de mit tehetnénk?Hiába akarjuk mi,ha a papák nem hajlandóak tenni az unokákért.Üdv!
2011. márc. 23. 14:12
9/10 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem fontos a nagypapa a gyerek életében... Nekem megvolt mindkettő, de nem foglalkoztak velem, csak bátyámmal, mert én lány vagyok... sosem éreztem ezt rossznak, nem zavart. Persze mikor meghaltak nem is sirattam meg őket, de ez érthető!
2011. márc. 23. 14:14
10/10 anonim válasza:
Esetleg nincs a környezetben olyan ember, aki átvehetné a szerepét? Ha nem is tudtok olyan közeli viszonyt kialakítani, talán mégis hasznos lenne. Nekem nagyon korán meghaltak a nagypapáim, így igazából nem is érzem a hiányukat, ezért szerintem ha nincs senki olyan és a vérszerinti nagypapa sem törődik a kislánnyal, akkor nem kell erőltetni a dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!