Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom családja azért nem...

A barátom családja azért nem kedvel, mert duci vagyok. Ez mennyire érthető?

Figyelt kérdés
Próbálom nem a szivemre venni, de elég rossz érzés, hogy ha vékony lennék akkor jobban kedvelnének és csak emiatt ellenségesek velem az első perctől kezdve. A barátom szerint nagyon felszínes a családja és ha vékony lennék akkor meg az lenne a bajuk vagy kitalálnának mást. Az esik a leginkább rosszul, hogy 4 éve együtt vagyunk, de sosem próbáltak megismerni vagy legalább elfogadni, inkább hagyták a barátomat eltávolodni, minthogy felém nyissanak egy kicsit. Van egy ikertestvére, akinek szép és csinos menyasszonya van, őt természetesen imádják, mert beleillik a családi idillbe az xs-es méretével. Az anyukája védőnő és gyakran mondogatja, hogy a dagadt kismamák a sírba teszik és reméli én nem "így" tervezek teherbe esni, mert milyen egészségtelen meg a babára veszélyes lenne, nehézebb is lesz teherbe esnem stb. Ha hozzám szól minimum 80%ban a súlyomra tesz valami megjegyzést, emiatt én a lehető legjobban kerülöm a társaságát, de ebben abszolút partner is, nem is próbálja titkolni, hogy megvet engem. Az a legrosszabb, hogy valahol megértem őket, mert szerintem az elhízást sokan akaratlanul is párosítják az egészségtelennel és minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének, ez így normális. Próbálok fogyni, de sosem voltam egy vékony lány, szerintem nem is leszek és zavar, hogy megfelelési kényszerem kezd lenni a családja felé, de nem tudom mit tehetnék ellene. A barátomat nem zavarja, hogy kerülöm a családját, de nem akarom, hogy emiatt még jobban eltávolodjon tőlük, plusz nem is szeretném az egész életünket így leélni. Szerintetek lenne értelme erről őszintén beszélni a szüleivel és ha látják, hogy engem érdekel ez a dolog akkor hátha nyitnak felém vagy inkább egyszerűen fogadjam el, hogy nem szeretnek és kerüljem őket, mint eddig?
2023. szept. 6. 09:42
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
59%
Minek mentek ilyen prosztókhoz? Meg mit szeretsz egy olyan csávón 4 éve, aki ilyen prosztókhoz hord? Én kb. max. 1 év után megmondtam volna, hogy felőlem annyit megy a családjához, amennyit akar, de nélkülem. De lehet, 3-4-5 alkalom is bőven elég lett volna.
2023. szept. 6. 22:12
 42/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem értek egyet azzal, hogy a tökéletességre törekedni pozitív dolog, ahogy valaki írta. Egyrészt baromi káros, másrészt ki mondja meg, mi a tökéletes?
2023. szept. 7. 00:42
 43/47 anonim ***** válasza:
15%

Javaslom hogy nézd meg egy BMI kalkulátort a te magadágodal és súlyodal.

Hogy igazuk van e vagy nincs többieknek.

2023. szept. 7. 04:40
 44/47 anonim ***** válasza:
86%

"Ha neki rossz, hogy túlsúlyos, majd változtat rajta, ha neki jó így, akkor meg azt hiszitek, majd a ti tyúkpiszkos kis véleményetekre van szüksége? :D"

Csakhogy akinek jó, ahogy kinéz, aki elégedett magával, azt nem érdekli, ki mit mond. Azért érinti érzékenyen a kérdezőt, mert arra mutatnak rá, ami őt is zavarja (írja is, hogy pröbált már fogyni).

Rajtam is van 6-8 kiló, de pont nem érdekel más véleménye. Mert én elfogadtam.

2023. szept. 7. 07:18
 45/47 anonim ***** válasza:
84%

35 én pl 165 vagyok és 70 kiló...terhesség alatt híztam 5 kilót, ebből 3,75 volt lányom.

Azért a kérdező nem olyan túlsúlyos!

Amúgy a párod családja egy buta suttyó banda...lehet jobb is ha minél kevesebb lesz a kontakt.

2023. szept. 7. 08:15
 46/47 anonim ***** válasza:
79%
4 kg felesleg van most rajta kérdezön,ha gyereke lenne akkor még 1-2 kg plus maradna rajta .
2023. szept. 7. 16:54
 47/47 anonim ***** válasza:
25%

43-ra:

A kérdező BMI indexe 26.

2023. szept. 7. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!