Tudnál újra hinni a férjedben, ha 30 kilót lefogyva királynőként kezelne, holott mikor duci voltál folyton megalázott volna és nagyon elutasító, rideg lett volna veled?
Egészségügyi okok miatt híztam meg pár éve és nagyon nagy akaraterővel sikerült lefogynom.
Ahogy látta a férjem,hogy micsoda energiákkal vagyok képes küzdeni azért,hogy lefogyjak,akkor már nem nevezett többé a gyerekek előtt "észlények" mint előtte...mintha nem is ugyanaz a férfi lenne,csodálattal nézeget,új ruhákkal lep meg,bújik,bókol,szeretget.
Én már úgy, ducin otthagytam volna, főleg, hogy betegség miatt híztál meg, szánalmas. Mármint nem az a gáz, hogy nem kívánt, meg hasonlók, hanem hogy nyilvánosan is lejáratott.
De a gyerekek miatt megér még egy próbát, ha te is tudnád még szeretni.
Tudnád?
ez sztem is gáz!
amikor elhiztál meg nem tetszettél??
ha egy baleseteben elvesztenéd a karod vagy bármi,biztos nem maradna melletted!
Csak azért óvatosan azzal a leckéztetéssel, nehogy visszafelé süljön el :)
Szerintem élvezd, hogy kényeztet és gratula a fogyáshoz.
Én azért törlesztenék neki rendesen :D
Kis papucs!
Kedves Hölgyeim!
Látjátok ennyit számít ha valaki lefogy és ad magára.
Akaraterő kérdése az egész.
Nem slamposan és dagadtan kell várni a csodára, hanem tenni is kell valamit a kapcsolatért.
És ha valaki beletörödik a "leépülésbe" akkor az ne csodálkozzon utána ha megcsalják/elhagyják!!!
(És utána meg itt síránkozik, hogy jaj milyen szemetek a férfiak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!