Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnál újra hinni a férjedben,...

Tudnál újra hinni a férjedben, ha 30 kilót lefogyva királynőként kezelne, holott mikor duci voltál folyton megalázott volna és nagyon elutasító, rideg lett volna veled?

Figyelt kérdés

Egészségügyi okok miatt híztam meg pár éve és nagyon nagy akaraterővel sikerült lefogynom.

Ahogy látta a férjem,hogy micsoda energiákkal vagyok képes küzdeni azért,hogy lefogyjak,akkor már nem nevezett többé a gyerekek előtt "észlények" mint előtte...mintha nem is ugyanaz a férfi lenne,csodálattal nézeget,új ruhákkal lep meg,bújik,bókol,szeretget.

2012. júl. 18. 10:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%

Én már úgy, ducin otthagytam volna, főleg, hogy betegség miatt híztál meg, szánalmas. Mármint nem az a gáz, hogy nem kívánt, meg hasonlók, hanem hogy nyilvánosan is lejáratott.

De a gyerekek miatt megér még egy próbát, ha te is tudnád még szeretni.

Tudnád?

2012. júl. 18. 10:17
 2/30 A kérdező kommentje:
Bevallom nevetségesnek találom ahogy most próbál megnyerni magának,kicsit bennem van,hogy meg kellene leckéztetnem.
2012. júl. 18. 10:19
 3/30 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez nehéz ügy. Mivel vékonyabbnak ismert meg, úgy vett feleségül, ezért nem lehet a szemére vetni, hogy miért nem tetszettél neki +30 kilóval is. Persze, sokan mondják, hogy ne a külsőt szeressék, de ez azért nem így van. Ha én összejönnék egy jó küllemű férfival, valószínűleg én sem tolerálnám, ha elhízna... Szóval ez szerintem megbocsátható, mivel tényleg nem úgy választott téged, amilyenné váltál. Lehet sértődőset játszani, hogy mennyire rossz volt, hogy nem tetszettél neki dagadtan, de könyörgöm, kinek tetszene a felesége +30 kilóval..
2012. júl. 18. 10:20
 4/30 anonim ***** válasza:
32%

ez sztem is gáz!

amikor elhiztál meg nem tetszettél??

ha egy baleseteben elvesztenéd a karod vagy bármi,biztos nem maradna melletted!

2012. júl. 18. 10:21
 5/30 anonim ***** válasza:
79%

Csak azért óvatosan azzal a leckéztetéssel, nehogy visszafelé süljön el :)

Szerintem élvezd, hogy kényeztet és gratula a fogyáshoz.

2012. júl. 18. 10:22
 6/30 A kérdező kommentje:
Nemcsak nem tetszettem neki,hanem folyton megalázott bármit mondtam,kérdeztem csúnyán válaszolt,a gyerekek előtt is cinikusan kinevetett,a kisfiam volt,hogy sírva kérte tőle,hogy ne bántsa anyát,mert mikor foylton "észlényenek" nevezett akkor sokat sírtam.
2012. júl. 18. 10:23
 7/30 A kérdező kommentje:
Most kivárok,de úgy érzem már nem tudok hinni benne,azok után ahogy hosszú ideig viselkedett velem,nagyon sok tüske maradt bennem.
2012. júl. 18. 10:24
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem megalázna szándékosan, és rendszeresen, mindegy hogy mert kövér vagyok, vagy mert sovány vagyok, vagy akármi miatt, akkor utána nekem már fejre is állhatna, akkor sem hatna meg. Hol itt a szeretet és a tisztelet? Ahogyan az egyik válaszoló írta, ha bármi bajod esne, szerintem ő lenne a legelső ember, aki hátat fordítana neked.
2012. júl. 18. 10:24
 9/30 anonim ***** válasza:
6%

Én azért törlesztenék neki rendesen :D

Kis papucs!

2012. júl. 18. 10:26
 10/30 anonim ***** válasza:
19%

Kedves Hölgyeim!

Látjátok ennyit számít ha valaki lefogy és ad magára.

Akaraterő kérdése az egész.

Nem slamposan és dagadtan kell várni a csodára, hanem tenni is kell valamit a kapcsolatért.

És ha valaki beletörödik a "leépülésbe" akkor az ne csodálkozzon utána ha megcsalják/elhagyják!!!

(És utána meg itt síránkozik, hogy jaj milyen szemetek a férfiak)

2012. júl. 18. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!