Tudnál újra hinni a férjedben, ha 30 kilót lefogyva királynőként kezelne, holott mikor duci voltál folyton megalázott volna és nagyon elutasító, rideg lett volna veled?
Egészségügyi okok miatt híztam meg pár éve és nagyon nagy akaraterővel sikerült lefogynom.
Ahogy látta a férjem,hogy micsoda energiákkal vagyok képes küzdeni azért,hogy lefogyjak,akkor már nem nevezett többé a gyerekek előtt "észlények" mint előtte...mintha nem is ugyanaz a férfi lenne,csodálattal nézeget,új ruhákkal lep meg,bújik,bókol,szeretget.
Első vagyok, jól le lettem pontozva, köszi.
Na, de nem is ez a lényeg, hanem a gyerekeid szeretik még egyáltalán az apjukat? Mert az egyik kommentedből "sírva kérte, hogy hagyja abba", kicsit az jön le, hogy nem biztos, hogy bánnák, hogy elváltok.
Ha az én apám így viselkedne anyukámmal (és viselkedik is), tuti megutálnám egy idő múlva.
Én nem megleckéztetném, hanem kirúgnám.
Jóban, rosszban, nem emlékszel?
Nem csak jóban...
Undorító dolog a rosszban cserben hagyni valakit, megalázni meg még inkább az.
Ezek után még vannak illúzióid?
Két férfi ismerősöm küzd az min. 30-kg-al elhízott lusta feleségével: "Sportolj, mozogj!"
Mindkét férfi aktívan sportol, focizik, fut.
Vesznek a párjuknak drága futócipőt, bérletet, csak induljanak már el a fogyás útján.
Az egyik dagadt disznónak nevezi a feleségét, megalázva, a másik finomabban célozgat, de ennek is sértődés az eredménye.
Miért nem akarnak mozogni ezek a nők vajon?? Idejük is lenne rá. "Jojo" diétáznak, abbahagyják, visszahíznak.
A párjaik azok, akik a vékonyabb lányokat szeretik/szeretnék. Sőt,.... imádnák.
A lustaságra nincs orvosság.Így más, vékony nőket csodálnak, aminek szintén sértődés az eredménye.
Gratulálok az eredményedhez!! A férjeddel kapcsolatban nekem az jött le, hogy ő sem tudta finoman kezelni a helyzetet, de ez nem mentség persze, hogy megalázzon. Próbáljátok meg újra, ha szeretitek egymást! Lehet, hogy a piszkálódás egy nem megfelelően kezelt üzenet volt. Bár mondom, lehetett volna ezt kedvesen is tenni, főképp a betegség miatt.
A súlyomra nem nagyon tett megjegyzést,hiszen neki is van jó pár pluszkilója.Apósom mondta is nekem egyszer,hogy elhizlaltam a fiát,mert náluk senki sem volt idáig kövér .
Talán azért is csodálja a fogyást,mert neki nem lenne ekkora akaratereje.
Autoimmun betegségem van,ami miatt nem tudtam annyit mozogni és szteroidokat kaptam,úgy tűnik teljesen kezdek tünetmentes lenni.
Hát ha nem betegség miatt híztál volna 30 kg-t akkor valahol megérteném, hiszen nem így ismert meg azért őszintén ez nem 5-6 kg elnézendő kg DE mivel nem tehetsz erről elég gusztustalan dolog volt ez tőle.
Nyílván fél, hogy jobbat találhatsz mint ő és azért van a nagy csodálat...
Egyébként a többi része a házasságodnak oké?
Szerintem akármi miatt hízott meg, semmi joga senkinek megalázni. Megbeszélheti vele a férje, hogy nem tetszik, de a saját gyerekei előtt megalázni... ez nagyon tetű dolog.
Szerintem a férjed fél, hogy találsz nála jobbat. Amíg túlsúlyos voltál, bánhatott veled, ahogy akart, hisz szerinte nem kellettél volna senkinek, de most látja, hogy milyen erős nő vagy.
19-es a legszimpatikusabb. Nem súlykérdés, hanem bunkóság!
A gyerek anyját semmibe venni? Mindegy is miért...
Most meg egy elhízott pasi lelkesedik a visszacsinosodott nőért, az meg infantilis.
Hinni nem fogsz benne, se neki, - ez nem elhatározás kérdése, ő már elárult.
A gyerekek szempontjából gondolkodj, hogy egy őszintétlen házasság, vagy valami új volna jobb-e nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!