Tudnál újra hinni a férjedben, ha 30 kilót lefogyva királynőként kezelne, holott mikor duci voltál folyton megalázott volna és nagyon elutasító, rideg lett volna veled?
Egészségügyi okok miatt híztam meg pár éve és nagyon nagy akaraterővel sikerült lefogynom.
Ahogy látta a férjem,hogy micsoda energiákkal vagyok képes küzdeni azért,hogy lefogyjak,akkor már nem nevezett többé a gyerekek előtt "észlények" mint előtte...mintha nem is ugyanaz a férfi lenne,csodálattal nézeget,új ruhákkal lep meg,bújik,bókol,szeretget.
Azért az elhízást ne hasonlítsuk már egy balesethez, amiről az ember nem tehet. Oké, egészségügyi okokból hízott meg, hát istenem, van ilyen, de lehet ellene tenni, ahogyan végeredményben sikerült is tennie a kérdezőnek. Úgyhogy az, hogy valaki dagadt, kizárólag az ő döntése és ő felelőssége. És nem lehet senkit sem elítélni azért, hogy a dagadt verzió nem tetszett neki.
A megalázás tényleg gáz, azt én sem tűrtem volna és az biztos, hogy nem is bocsátanám meg.
Kedves 3.!
Ha valakivel összekötöd az életedet, akkor bizony benne van a pakliban, hogy olyan változások történnek, amire nem számítottál. Ez nem csak egy elhízás lehet. De egy súlyos betegség, ami évekre ágyhoz köt. Akkor is megbocsátható a másiknak, ha gonosz veled, vagy lelép, mert nem ilyennek ismert meg? Az együttélés, a házasság azt jelenti, hogy jóban rosszban együtt a másikkal. Nem csak sikerekben, gazdagságban és egészségben.
Kedves kérdező!
Sajnos nem tudom mit csinálj. Igazából én nem hagytam volna éveken keresztül, hogy megalázzon, már régen szakítottam volna vele. Kérdés, hogy még mindig szereted-e? Egyébként le kellene vele ülnöd és megbeszélni ezeket. Megkérdezni, hogy ő szeret-e téged, hogy mi ez a pálfordulás, megtudni, mire számíthatsz, ha a későbbiekben valami olyan bajod lesz, ami nehézséget okoz neki. Nem szabad hagyni, hogy ilyen érzelmi hullámvasútra ültessen téged.
Bocs, de nagyon kíváncsi lennék, hogy ha ez a kérdés lenne kiírva:
"A férjem nagyon meghízott a házasságunk óta, felszedett vagy 30 kilót. Már nem vonzódom hozzá szexuálisan. Szerintetek mit tegyek?"
Vajon hányan bömbölnék itt a válaszadók közül, hogy "Hagy ott!" "Válj el!" "Többet érdemelsz, mint egy tohonya tróger!" Mert szerintem kb. a 90%... kettős mérce...
Ne a saját sértettségedre gondolj,hanem a gyerekeidre! Ha "visszaadod" neki,ami bántott,akkor a házasságod tuti tönkre megy. Ennek pedig a gyerekeid lesznek a károsultjai.
A házasság nem mindig sétagalopp. Vannak rosszabb időszakok is. De ezeken is túl kell lépni!
15-ös:
ha lustaság miatt hizik el,akkor tehet róla,én is hagytam már ott pasit,mert lusta dög volt,és zabálással 2 év alatt 35 kilót szedett fel.
De ha műtét /egyéb miatt nem mozoghat és nem is diétázhat,akkor azt ne ahasonlitsd ehhez.És a kérdező le akart fogyni,le is fogyott.
A nem tetszik egy dolog,elfogadható,nem szereti a duci nőket.
De hogy meg is aláz.Páros lábbal kellett volna kirugni.
Beteg voltál,megaláz ahelyett hogy pátyolgatna,vigasztalna?
Leckéztesd meg kicsit.
Sokan szerintem itt félreértették a kérdést. Nem az a problémája a kérdezőnek, hogy nem tetszett a férjének +30 kilóval, mert azt hiszem az talán megbocsátható, ha valaki nem tartja annyira vonzónak a párját, ha nagyobb túlsúllyal küszködik.
A probléma ott van, ahogyan a férje ezt kezelte. Az már jóval kevésbé bocsátható meg, hogy a gyerekük előtt lejáratja, durva vele, sértegeti, szándékosan megbántja. Ezt nem így kellene(kellett volna) kezelnie, hanem leülni, és megbeszélni, hogy "figyelj drágám, bevallom őszintén, jobban tetszettél, amikor még vékonyabb voltál, és ha te is szeretnéd, támogatlak és segítelek a lefogyásban"... ez egészen más hozzáállás, mint sértegetni és direkt megalázni a másikat.
Én nem biztos, hogy képes lennék hinni neki ezek után, mert az ilyen szintű ingadozások nem sok jóval kecsegtetnek. Azon kívül előfordulhatnak neadjisten egyéb betegségek, amik során a tested ugyanúgy megváltozhat. Ha szeretnéd vele folytatni, még mindig szereted, és inkább afelé hajlasz, hogy rendeződjön ez a helyzet köztetek, akkor ezt meg kell beszélnetek, hogy ez a direktbe sértegetés többször ne forduljon elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!