Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám megszól minden duci...

A bátyám megszól minden duci és picit csúnyább nőt, mitől ilyen?

Figyelt kérdés

Szüleink nem nevelték meg normálisan, vagyis próbálkoztak, de nem sikerült. Állandóan megszól mindenkit, aki nem olyan szép. Megyünk az utcán, vagy állunk a metrón, meglát egy ducibb nőt, akkor tök hangosan elkezdi, hogy "fú, hogy lehet valaki ilyen undorító, szerinted mennyit ehet?" vagy pl. elmegyünk a barátainkkal valahova és ott tök feltűnően mondja, hogy ez, meg az a csaj milyen csúnya. Ez baromi kínos, volt olyan, hogy ültünk egy padon a Duna parton, jött egy duci nő, a bátyám meg elkezdett rajta röhögni és a csaj észrevette és tökre beszólt, hogy "Rajtam röhögtök, idióták?" Én meg csak néztem, mert semmit nem csináltam. Elegem van belőle, nem tudom, miért ilyen.

19/L

2012. jún. 2. 19:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen bunkó. Addig csinálja, míg orrba nem csapja valaki.
2012. jún. 2. 19:29
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
...mert ő biztos maga a tökély. Benne szerinte nincs semmi kivetni való? Egy öntelt majom. Mondd meg neki, hogy ezt én üzenem.
2012. jún. 2. 19:30
 3/28 A kérdező kommentje:
Én nem akarom, hogy orrba vágják, mert a tesóm, de lehet, hogy tényleg észhez térne. Utálja a kövér embereket, de olyanokat is leszól, akik pl. szerintem nem csúnyák, átlagosak. Ja, és ilyen értelmi szinttel jogásznak tanul..
2012. jún. 2. 19:34
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kisebbségi komplexusát próbálja ezzel kompenzálni! Szánalmas! Majd egyszer az egyik "duci" csaj pasija jól pofán vágja és csodálkozni fog....
2012. jún. 2. 19:34
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz.Gyerekes viselkedés.Biztos a saját problémáit vetíti ki más lányokra.Lehet,ő a csúnya,vagy annak látja magát.
2012. jún. 2. 19:35
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen, majd a sors megtanítja, ne félj!
2012. jún. 2. 19:35
 7/28 anonim ***** válasza:
39%

Jogásznak tanul. Itt a kutya elásva. A leggyökerebb emberek akiket ismerek a diplomások.

90% tahó,pökhendi,kihaénnem,tapló,bunkó,másokat lenéző,megvető tuskó.

2012. jún. 2. 19:40
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm is ilyen volt. Mindenkit akin volt egy kis felesleg leszólt. Erre összejött egy olyan lánnyal akin minimum egy 10 kg a felesleg. Soha nem szólt be a lánynak a súlya miatt, sőt, mikor a csaj rinyál, h milyen kövér, még dicséri is, hogy "dehogy is, tök csinos vagy".

Ki érti ezt...

2012. jún. 2. 19:41
 9/28 A kérdező kommentje:
Ő helyes alapvetően és tetszik a lányoknak, de magát mindennél jobbnak hiszi és ezért kritizál. Én vagyok kb. az egyetlen, akit nem cseszeget, de a barátnőimet állandóan és még Anyut is.
2012. jún. 2. 19:44
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyen lányok jönnek be neki csak szégyenli, ezért csinálhatja.
2012. jún. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!