A bátyám megszól minden duci és picit csúnyább nőt, mitől ilyen?
Szüleink nem nevelték meg normálisan, vagyis próbálkoztak, de nem sikerült. Állandóan megszól mindenkit, aki nem olyan szép. Megyünk az utcán, vagy állunk a metrón, meglát egy ducibb nőt, akkor tök hangosan elkezdi, hogy "fú, hogy lehet valaki ilyen undorító, szerinted mennyit ehet?" vagy pl. elmegyünk a barátainkkal valahova és ott tök feltűnően mondja, hogy ez, meg az a csaj milyen csúnya. Ez baromi kínos, volt olyan, hogy ültünk egy padon a Duna parton, jött egy duci nő, a bátyám meg elkezdett rajta röhögni és a csaj észrevette és tökre beszólt, hogy "Rajtam röhögtök, idióták?" Én meg csak néztem, mert semmit nem csináltam. Elegem van belőle, nem tudom, miért ilyen.
19/L
Jogásznak tanul. Itt a kutya elásva. A leggyökerebb emberek akiket ismerek a diplomások.
90% tahó,pökhendi,kihaénnem,tapló,bunkó,másokat lenéző,megvető tuskó.
Tesóm is ilyen volt. Mindenkit akin volt egy kis felesleg leszólt. Erre összejött egy olyan lánnyal akin minimum egy 10 kg a felesleg. Soha nem szólt be a lánynak a súlya miatt, sőt, mikor a csaj rinyál, h milyen kövér, még dicséri is, hogy "dehogy is, tök csinos vagy".
Ki érti ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!