Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám megszól minden duci...

A bátyám megszól minden duci és picit csúnyább nőt, mitől ilyen?

Figyelt kérdés

Szüleink nem nevelték meg normálisan, vagyis próbálkoztak, de nem sikerült. Állandóan megszól mindenkit, aki nem olyan szép. Megyünk az utcán, vagy állunk a metrón, meglát egy ducibb nőt, akkor tök hangosan elkezdi, hogy "fú, hogy lehet valaki ilyen undorító, szerinted mennyit ehet?" vagy pl. elmegyünk a barátainkkal valahova és ott tök feltűnően mondja, hogy ez, meg az a csaj milyen csúnya. Ez baromi kínos, volt olyan, hogy ültünk egy padon a Duna parton, jött egy duci nő, a bátyám meg elkezdett rajta röhögni és a csaj észrevette és tökre beszólt, hogy "Rajtam röhögtök, idióták?" Én meg csak néztem, mert semmit nem csináltam. Elegem van belőle, nem tudom, miért ilyen.

19/L

2012. jún. 2. 19:25
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tetszenek neki, mert elmondja őket minden disznónak, meg ocsmánynak. Csak a topmodellekre mondja, hogy szexik, meg a playmate-ekre..ha normális, szép lány akar nála kezdeményezni, akkor jópofizik neki, utána meg nekem mondja, hogy pl. a csajnak nem szimmetrikus a szája, meg ilyenek..
2012. jún. 2. 21:15
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd mikor 40 évesen ott tart, hogy csak a Marok Marcsa nyúlt a farkához, elgondolkodik, ne félj! ;)
2012. jún. 2. 21:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak egy szűz fiú rosszul kifejezett félelmei a másik nemmel szemben. Adja a kemény csávót, mert ciki neki, hogy gyáva a nőkkel szemben. Lehet, hogy picinek tartja a kukij@t? Mondd el neki, hogy "helyzetben" megnő, ne aggódjon. :)
2012. jún. 2. 22:19
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg búza. Már bocs, de előfordulhat...

Valamit szégyell, és ezt a kisebbségi érzést akarja palástolni ezzel.

2012. jún. 3. 01:45
 25/28 anonim ***** válasza:
nekem is van egy ilyen haverom. már utálok vele elmenni bárhová, mert nagyon égő számomra is, ahogy hangosan leszólja az embereket. ugyanazt csinálja, mint a bátyád. százszor mondtuk már neki, h kussoljon, de feleslegesen... pedig aztán ő se egy adonisz :s
2012. jún. 3. 10:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Öntelt,nagyképű,ostoba bunkó,akinek a lelke legmélyén burjánzik a kisebbségi komplexus is azért.
2012. jún. 3. 10:55
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem szimmetrikus a szája? Ilyet szól? Na, akkor jól gondoltam. Kicsinyes és felszínes kis barom.

Nekem is van egy ilyen ismerősöm, csak ezért gondolom. Durván felszínes.

2012. jún. 3. 15:20
 28/28 anonim válasza:

"Jogásznak tanul. Itt a kutya elásva. A leggyökerebb emberek akiket ismerek a diplomások.

90% tahó,pökhendi,kihaénnem,tapló,bunkó,másokat lenéző,megvető tuskó"

Édesanyám diplomás. Megszerezte a doktori címet, és mégis, ha kérdezik hogy mi a neve, nem mondja hogy dr. ......né ....... ......... Nem veri nagy dobra, hogy ő mit végzett el, tehát óvatosan az általánosítással, mert szétb@szom a kurv@ kis fejed te b*zi!!!!!

2012. júl. 25. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!