Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám megszól minden duci...

A bátyám megszól minden duci és picit csúnyább nőt, mitől ilyen?

Figyelt kérdés

Szüleink nem nevelték meg normálisan, vagyis próbálkoztak, de nem sikerült. Állandóan megszól mindenkit, aki nem olyan szép. Megyünk az utcán, vagy állunk a metrón, meglát egy ducibb nőt, akkor tök hangosan elkezdi, hogy "fú, hogy lehet valaki ilyen undorító, szerinted mennyit ehet?" vagy pl. elmegyünk a barátainkkal valahova és ott tök feltűnően mondja, hogy ez, meg az a csaj milyen csúnya. Ez baromi kínos, volt olyan, hogy ültünk egy padon a Duna parton, jött egy duci nő, a bátyám meg elkezdett rajta röhögni és a csaj észrevette és tökre beszólt, hogy "Rajtam röhögtök, idióták?" Én meg csak néztem, mert semmit nem csináltam. Elegem van belőle, nem tudom, miért ilyen.

19/L

2012. jún. 2. 19:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

"Jogásznak tanul. Itt a kutya elásva. A leggyökerebb emberek akiket ismerek a diplomások.

90% tahó,pökhendi,kihaénnem,tapló,bunkó,másokat lenéző,megvető tuskó"

Ez azért van, mert attól, hogy valaki szerez egy diplomát, még nem különb másnál, de ezek szeretnék elhinni, hogy de. És ezért egy ilyen viselkedéssel próbálják ezt elhitetni magukkal és a külvilággal. Ezt egy diplomás mondja.

A kérdezőnek meg az a válaszom, hogy a rohadt felszínes emberek vannak örökké elfoglalva más külsejével.

2012. jún. 2. 19:47
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudsz rajta változtatni, majd a sors megteszi helyetted. Vagy vele fog kitolni, vagy egy szerettével. Könnyen megtörténhet, hogy baleset/betegség miatt ő is besorolhatóvá válik a csúnya emberek közé, és akkor már sem lesz ekkora a szája. Vagy elvesz egy "szépségkirálynőt", aki két gyerek után 90 kilós lesz. Bár az ilyen ember hiába szereti azt a nőt, el fogja hagyni, ez biztos. De mindegy, meglesz később ebből a saját nyomora, és hidd el, ilyen mentalitással mindenki el fog hidegülni tőle, akkor pedig nem sokra fog menni a jó kinézettel.
2012. jún. 2. 19:55
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

Jogásznak tanul? Kedves kolléga ilyen hozzáállással pedig úgy fog repülni a pályáról, hogy csak leshet majd.

Jogászoknak nagyfokú empátia és az emberek tisztelete alap, különben nem lesz képes ellátni a feladatát.

Amúgy egy bunkó a bátyád sajnos...

2012. jún. 2. 20:00
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Neki van sikere a nőknél? Mert én azt vettem észre eddig, a legnagyobb kretén pasik fikázzák a legjobbak a nőket. Egy ilyen nagy legénynek be is szólt egy ismerősöm: "Te úgy kritizálod a nőket, mintha válogathatnál..." És hozzátette, örüljön, ha egyáltalán bármilyen nő szóba áll vele. :D
2012. jún. 2. 20:07
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, aztán kiderült, hogy tényleg kisebbrendűségi komplexusa volt, azért is csinálta ezt.

Nem tudsz rajta változtatni, tényleg nem akarom bántani bátyád, de ilyet az oviban csinálnak a homokozó mellett lapátoló kis srácok.

Esetleg rászólhatsz, hogy "Viselkedjél már felnőtt módjára", "Ne járass már le engem is".

Barátnőm is telt, egyáétalán nem zabál, odafigyel az étkezésre, még az édességet sem szereti. Sokat mozog is, ha nem tenné, még dundibb lenne. Nem szabad ítélkezni mások felett.

A másik meg: gondolom a dohányosoknak nem szokott beszólni...jah, hogy az menő dolog.

2012. jún. 2. 20:07
 16/28 A kérdező kommentje:
Vele mindig akar kavarni valaki, de neki senki sem jó. Nagyon magának való, én már többször mondtam neki, hogy változtasson, mert felnőtt ember, azt mondja, hogy ő ilyen és nem érdekli más.
2012. jún. 2. 20:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a nagy helyzet, hogy a bátyádnak pontosan ezek a nők tetszenek. Más különben miért foglalkozna annyit velük? Csak szégyelli a külvilág előtt és a körülötte lévő embereket teszteli, h mi a véleményük ezekről a nőkről.

Rajtam világ életemben volt felesleg. Nem kevés - sok. 20-40 kg. A párkapcsoaltaim nem voltak jobbak vagy rosszabbak, mint egy átlagos nőnek, és nem volt kevesebb sem. 17 éves korom óta folyamatosan van partnerem, amikor nem volt, akkor én akartam, h ne legyen, de akkor is volt, aki karban tartott. Szóval elég sok olyan férfival beszélgettem, találkoztam, akiknek igenis az én alkatom jön be. Volt aki mesélte, hogy pont ugyanúgy viselkedett, ahogy a bátyád az ifjú évei elején, aztán rádöbbent, hogy az odáig rendben van, h az ilyen beszólásokkal észreveszik a kövér nők, felfigyelnek rá (ezt akarta elérni), de pont az ellenkezőjét éri el, amit szeretne. Aztán egyszercsak, ahogy idősebb lett, rádöbbent, hogy az embereket baromira nem érdekli, hogy duci partnere van, ha az intelligens és kedves, és aztán egy idő után már baromira nem érdekelte, hogy mit szólnak mások.

És még több ilyen és hasonló sztorit hallottam a srácoktól. Úgyhogy esélyes.

Te ha pl nem szereted a szőke hajú srácokat, akkor elkezdesz fikázni minden szőke hajú srácot? Nem hiszem, egyszerűen nem foglalkozol vele. Az, ami nem tetszik nekünk, azzal nem foglalkozunk. Azok mellett észrevétlenül elmegyünk az utcán. Megjegyzés nélkül.

2012. jún. 2. 20:16
 18/28 anonim ***** válasza:

Ha ott vagy vele legalább akkor állja meg a hőzöngést.

Téged fog így bajba sodorni. :/

2012. jún. 2. 20:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok

33/N

2012. jún. 2. 20:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki egyszer, jó hangosan: Figyu tesó! Attól, hogy neked a fiúk jönnek be még nem kellene leszólni a lányokat! :)
2012. jún. 2. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!