A barátom családja azért nem kedvel, mert duci vagyok. Ez mennyire érthető?
4 évig egy ilyen miliőben létezni baromira nem egészséges. Én mindenképp beszélnék velük, és finoman jelezném nekik, hogy ok, te duci vagy, ők pedig suttyók.
Amúgy azt értem, hogy ha nem a súlyoddal, akkor mással találnának meg, de ettől függetlenül is kérdem... miért nem fogysz le? Magadért, nem miattuk... jó, azért elégtételnek is jó lenne.
Azért az lényeges infó lenne, hogy a "duci" konkrétan mit jelent, mert ha 160 cm/120 kg vagy, akkor érthetö a reakciójuk, tényleg egészségtelen lenne!
Írd meg a magasságodat meg a súlyodat, akkor többet lehet mondani a témához.
Öszintén szólva a kérdésed stílusából nekem az jön le, hogy nem duci, hanem durván elhízott vagy.
Lefogyni meg mindenki tud, aki komolyan akarja, nem feltétlen XS-es méretre, de az S-es azért nem extrém vékony.
Azért a barátod helyében engem zavarna, hogy a párommal ennnyire bunkók anyámék. Jelezném nekik, hogy vagy fogják vissza magukat, vagy maximum a kötelező pofaviziteken fognak találkozni velünk.
Tényleg ne akarj nekik megfelelni, ha semmi nem lenne jó nekik. Nincs értelme ilyen emberek szimpátiájáért küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!