Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit hinnél ha a helyemben lennél?

Mit hinnél ha a helyemben lennél?

Figyelt kérdés

Szóval, a párom kedden mesélte, hogy nem találja a lakcímkártyáját. Úgy voltunk vele, hogy jövőhéten elmegy és csináltat egy újat, addig pedig keressük a lakásban.

Ma meglátogatott egy hölgy, és elmesélte hogy a férjem vele csalt meg. Kinevettem, hiszen tudom hogy hazudik.

Azt mondta bizonyítéka is van. És odaadta a párom lakcímkártyáját. Ledöbbentem, és fogalmam sincs hogy mit gondoljak. A nő azt mondta, azért vette el a kártyát a páromtól (még azt is megmondta hogy a tárcájában volt), hogy be tudja bizonyítani nekem, hogy lefeküdtek, és hogy felvilágosítson hogy mekkora patkány a férjem!

Tudom, hogy a párom a tárcájában tartotta a kártyáját, tehát valahogy elképzelhetetlennek tartom, hogy csak ezt az egyet veszítse el. Mert nem közvetlenül a pénz mellé tette, tehát ki sem ránthatta a pénzzel együtt.

Régebben én is találtam már személyi igazolványt, de eszemben sem jutott volna azt kitalálni, hogy azért van nálam, mert lefeküdtem XY-nal, és bizonyítékként ezt elhoztam.

Eddig biztos voltam benne, hogy a férjem hűséges. De ez a mai eset... kicsit meginogtam.

2010. okt. 15. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%

Én a következőkben látok logikát:

1. azért venném el a szerető helyében a lakcímkártyát bizonyítékként, mert feltételezendő, hogy azt nem használja az ember nap mint nap. Így remélem, hogy nem fog neki feltűnni.

2. nem hagynám meg a nevem és a telefonszámom anyunak, ha kamu lenne.

Egy megalázott nő sok mindenre képes. Te ne hagyd magad madárnak nézni. Most mindegy, hogy a nő kavar, vagy a férjed...vagy együtt. Most van itt az ideje okosnak lenni és nem ösztönből cselekedni!

2010. okt. 15. 21:15
 52/66 anonim ***** válasza:
Jártam már hasonló helyzetben.Remélem megosztod velünk,mi lett késöbb.
2010. okt. 15. 21:16
 53/66 anonim ***** válasza:
39%
Azért a nők sem angyalok! Egyrészt sok nő be van indulva a házas férfiakra! Másrészt inkább a nők csábítják el a férfiakat ilyen esetekben, nem a férfi keres máshol boldogságot, először csak "jeleket" küld, aztán játszadozik, egy kisugárzással rendelkező(nem féltétlenül szépség!!!!) ragadozó típusú nőnek egy férfi sem tud ellenállni, az is lehet egyre többet követelt ez a nő(esetleg pénzt is), nem biztos, hogy el kellene ítélni a férfit, csak mert feltehetően elcsábította egy nőnemű ragadozó! Főleg akkor ha nem egy eleve csábító, nőfaló típusú férfiról van szó, mert akkor biztos, hogy a nő húzta csőbe szerencsétlent!
2010. okt. 15. 21:51
 54/66 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

mi a helyzet?elmondtad a férjednek?kifaggattad?

sokat gondoltam rád még így ismeretlenül is hogy mi lesz a vége!

remélem jól alakulnak a dolgok és csak egy fatális félre értésről van szó!

24N

2010. okt. 16. 07:38
 55/66 anonim ***** válasza:

tegnap 21:51

Erre csak annyit mondanék, hogy könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja.

2010. okt. 16. 14:23
 56/66 anonim ***** válasza:

hahóóóó!Kérdező hol vagy?

ne mond hogy csak kamu volt,mert én hiszek neked és együtt érzek veled!

kérlek amilyen hamar csak tudsz írj hogy hogy alakultak a dolgok!!

szurkolok!!

24N

2010. okt. 16. 18:02
 57/66 anonim ***** válasza:
Na sikerült valamit kideríteni?
2010. okt. 16. 19:37
 58/66 anonim ***** válasza:
igen, én is kíváncsi vagyok, írj madj, h mi lett a vége!!!!
2010. okt. 17. 18:07
 59/66 anonim ***** válasza:
Ne kínozz minket, írd már meg légyszi, hogy mi lett!
2010. okt. 18. 11:08
 60/66 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, de a kiba******tt upc-nél "elment" a net.... Tegnap egész nap telefonálgattam nekik, mire most reggel ismét volt net.

Szóval, rákérdeztem a páromtól. Azt mondta nem ismeri a nőt, megmutatta hogy a telefonjában sincs benne.

Írtam nőnek egy sms-t, hogy jöjjön fel hozzánk. (Erről a párom nem tudott).

A nő kb egy óra múlva megjelent. A párom ajtót nyitott neki, és megkérdezte a nőtől hogy: "Hölgyem, miben segíthetek? Kit keres?"

Erre a nő mondott valamit a páromnak, és elrohant.

A párom meg úgy viselkedett mint aki tényleg nem ismeri a nőt.

Igazából nem érzem, hogy előrébb jutottam volna.:(

2010. okt. 19. 06:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!