Ha belegondolsz, mégis kinek hinnél?
Figyelt kérdés
Egy 10 éves kapcsolatban vagy, közös múlt, közös jövő, közös ház, gyerek még nincs csak tervbe, és az egyik haverod azt mondaná, hogy a mennyasszonya egy mámoros éjszakán, ahol te is ott voltál, lesmárolta, amit a párod tagad, és mindezt mástól tudtad meg.
A lány mindennél jobban szeret téged elmondása szerint, soha nem lenne ilyenre képes.
No Te kinek hinnél?
2011. szept. 28. 10:57
1/28 anonim válasza:
Mint mondja, ott voltam, tehát ha semmit nem vettem észre, inkább arra hajlanék, hogy a haverom téved.
3/28 A kérdező kommentje:
hogy?
2011. szept. 28. 11:02
4/28 anonim válasza:
Hát, ez elég zagyva. A haverom menyasszonya lesmárolta a haveromat?? A párom meg tagad? Vagy a haverod menyasszonya smárolta le a párodat? (aki pasi?)
..és mi az, hogy a lány mindennél jobban szeret téged?
nekem ez nagyon zavaros.
Megfogalmaznád rendesen, hogy ki kicsoda?
5/28 anonim válasza:
Valószínűleg a páromnak, főleg ha egy haver mondja. Azaz nem mindegy barát vagy haver. Azért tartsd nyitva a szemed.
6/28 anonim válasza:
A páromnak. Viszont azért érdekelne, hogy a haver miért állítja ezt. (lehet, totál részeg volt, és valaki teljesen mással smárolt, vagy egyszerűen csak rosszindulatból terjeszti, esetleg rá van kattanva a páromra, stb.)
7/28 anonim válasza:
A páromnak. Különben meg egy életerős férfit nehéz csak úgy lesmárolni, ha nem akarja. Én nőként el tudtam tolni magamtól a pasit, pláne hótrészeg pasit, aki le akart smárolni. Szóval a haverod mindenképpen gyanús.
8/28 anonim válasza:
Hát ha egyébként teljes mértékben megbízok a páromban, eddig soha semmilyen okot nem adott rá, hogy ne tegyek így, akkor biztosan neki hinnék. De én is meg akarnám tudni, hogy a haver miért állít ilyet..
9/28 anonim válasza:
Inkább a párodnak higgy mint egy havernak.Az is lehet,hogy haverod annyira részeg volt,hogy összetévesztette a párodat valakivel,vagy csak álmodta.Vagy esetleg el akarja szeretni tőled.Ha te is ott voltál a bulin,szerintem csak észrevettél volna valami furcsát.Egy buta pletyka miatt ne rúgj fel egy 10 éves kapcsolatot.Főleg ha a nő szeret.
10/28 A kérdező kommentje:
Szeret. Érzem. Soha semmi ilyesmi nem történt még velünk, még a gyanu sem vetődött fel soha 10 év alatt.
2011. szept. 28. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!