A testvérednek hinnél vagy a párodnak?
A sógornőm nagyon jóba van a párom exével. És az ex a sógornőmet használja fel, hogy mi szétmenjünk a párommal.
2 hete a sógornőm elhívott shoppingolni. Mondta hogy itt és itt találkozzunk. Mikor odaértem nem volt ott, hanem küldött egy sms-t, hogy késik 5 percet. De nem ő jelent meg, hanem egy férfi, aki elkezdett udvarolni, de én lekoptattam.
Na a sógornőm úgy állítja be a történetet, hogy a testvére háta mögött titokban randizok férfiakkal, és ő épp rajtakapott amint a plázában randizok valakivel. (Gondolom a férfi az ő ismerőse, és ő kérte meg hogy udvaroljon nekem).
A kérdés rossz a szitu viszont elgondolkodtató.
Ebben az esetben neked ravaszabbnak kell lenned a kedves sógornődnél. Legyél résen. Minden ilyen kis húzást fordíts a javadra.
Pl. az utóbb leírtnál: Mond a férjednek, meg nyugodtan, hogy a sógornőd elhívott ide, de csak a kedves barátját küldte, akinél nagyon bejöttél... nem is érted miért nem a sógornődre nyomul, mikor ő facér... stb.
Legyél talpra eset!
Neked nincs mit titkolnod, mond meg nyugodtan.
Vagy: aki még tud erről a családban annak szerezd meg a pártfogásást.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!