Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnél ebben? Adtam fel egy hirdetést expresz.hu-ra h munkát keresek. Erre irtak nekem 1 ilyen levelet. Ti hinnétek ebben? Tényleg kifizetik?
Feladó: Angelsclub (info-hu@angelsclub.eu)
Kedves hölgyem elöször is megértését kérem és ne vegye zaklatásnak
levelünket. Mi csak egy lehetöségre akarjuk föl hivni a figyelmét amivel
nem célunk bárkit is lenézni vagy megsérteni. Ez egy interneten
keresztül történö élö chat adás,ami végezhetö akár othonrol is de igény
szerint tudunk biztositani lakást erre a célra. A lakás általában 2
szoba, konyha, nappali berendezve kényelmesen a megfelelö számitogépes
fölszerelésel. Egy lakásban két személy lakhat .Az online chat erotikus
témáju viszont mindenki maga dönti el az adás tartalmát. Jellentkezésnél
az életkor és test alkat nem kizáro ok. Viszont csak 18 életévüket
betöltötteknek a jelentkezését várjuk. A foglalkozási idöt mindenki maga
dönti el, 24 orábol bármelyik idöszakban lehet csinálni. A ráforditot
energiához képest elég jol jövedelmezö. (napi 6-7 ora akár 100-150 eur
,ami több is lehet plusz orákal). A kifizetés bankszámlára történik 20
vagy 40 napos elszámolás. A további kérdéseire szivesen válaszolunk ha
ir az email cimünkre info-hu@angelsclub.eu . Ha ugy érzi hogy távol áll
öntöl ez a terület elnézését kérjük levelünkért. További szép napot.
www.angelsclub.eu
Érdemes nekiállni, de úgy hogy ne tudják mások ki vagy, mert ha híre kerekedik akkor...
Amúgy meg a sok f@szverőnek köszönhetően lazán meglehet ilyenből élni szerintem, és még kockázat sincs, mivel nem érintkezel velük egyáltalán :D
Inkább végezz el egy okj tanfolyamot, az első szakma ingyenes. Ne gondold, hogy gimi után már jó vagy, valamihez érteni kell.
Ennyi erővel elmehetnél rúdtáncosnak, vagy fotómodellnek, nem kell érteni semmihez.
Nem hiszem, hogy naponta lenne 6-7 órád arra, hogy nézd a monitoron keresztül, hogyan verik rád a f@szt. Szerintem nagyon rossz megoldás, főleg, ha barátod van/lesz, mit fog gondolni?
Végül is nem érintkezel velük, de nekem tuti nem lenne ilyesmihez gyomrom. Kit érdekel más farka webcamon keresztül? O__o
Uh!Azért az kemény,hogy van barátod,de a kamerába simán egy idegen ember kérésére mondjuk fenékbe raknád magad egy műpélóval.
Alapból egy rohadt megalázó szánalmas dolog,ennél még ha a mekibe mennél melózni az is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!