Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom egy érdekes üzenetet...

Barátom egy érdekes üzenetet írt egy fórumba. Te mit hinnél?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk 2007-ben is, szakítás, és most újra együtt vagyunk.

Szóval ez egy szexuális jellegű fórum, ahova beírta az msn címét is, hogy aki tud rajta segíteni az írjon neki.. Szado-mazo fórum, dominát keresett.

Egyszer rákérdeztem akkoriban, hogy mi is ez, állítólag valaki szórakozott vele..

Aztán ennyiben maradt a dolog, vakon elhittem neki.

De felmerül bennem néhány kérdés. Pl miért nem cserélte le az msn címét? Mivel még most is ugyan az...

Én 16/L, Ő 19/F, akkoriban 15 éves volt.

2011. jan. 24. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ilyen jellegű vágyai vannak, csak neked nem akarta valamiért elmondani. Talán szégyenli, vagy nem veled akarja ezeket kiélni.
2011. jan. 24. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy megcsal, illetve keresi ennek a lehetőségét.
2011. jan. 24. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál,hogy 15 évesen esetleg a haverjaival fogadott,hogy meg meri tenni,hogy ilyen fórumba ír? Vagy csak szórakoztak egy nagyot?

Miért kell egyből összeesküvés elméleteket gyártani?

2011. jan. 24. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, én biztos nem hinném el, hogy csak a haverjai szórakoztak, eléggé rossz szöveg. Ha MÉG nem is csalt meg, de vágyik rá, és megtenné, ha olyan helyzet lenne.
2011. jan. 24. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán mert mindenki azon a címen ísmeri? Csupán mert lusta, nem azért mert perverz? Vagy ez túl logikusan és unalmasan hangzik?
2011. jan. 24. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
UGYANMÁR! Szórakozás is lehetett.Emlékszem 14-15 évesen mi lányok is telefon betyárkodtunk, poénből agyon sminkelve kiálltunk,és stoppoltunk(fogadás,hogy ki meri megtenni) levelet írtunk az "orvos válaszol" rovatba ahol olyanokat kérdeztünk,hogy ma égnek állna a hajam ha olvasnám..
2011. jan. 24. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy a magyarok alapjáraton konzervatívak, DE! nem biztos hogy annyira elítélendő, ha valaki teszem azt azt szereti, ha irányítják.

Vannak olyanok akiket az tesz boldoggá, ha szexuálisan uralkodnak rajtuk, s ők ezt nem hogy megalázónak nem érzik, de ettől teljesednek ki igazán, ettől érzik magukat férfinak.

Ez miért elítélendő?

Ha szereted, akor meg olvass utánna, hogy annak tudatában, hogy a domináns nőket szereti, Te mit tehetsz azért, hogy a kapcsolatban mindketten jól érezzétek magatokat...

2011. jan. 24. 15:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Szerintem tökéletes most már a szexuális életünk, és azt nem értem, hogy ő ugye akkor 14-15 éves volt, én meg 12-13.

Mit várt, hogy én majd eljátszom a dominát ennyi idősen?

Ráadásul miért akkor keresett ilyen nőket, amikor együtt voltunk? Most már miért nem? Ráadásul nem is szereti, ha karmolgatom, vagy bármi..

2011. jan. 24. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi komoly. Vagy poénból csinálta, vagy csak izgatta a fantáziáját. Én nem tulajdonítanék neki jelentőséget.
2011. jan. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!