Barátom egy érdekes üzenetet írt egy fórumba. Te mit hinnél?
Együtt voltunk 2007-ben is, szakítás, és most újra együtt vagyunk.
Szóval ez egy szexuális jellegű fórum, ahova beírta az msn címét is, hogy aki tud rajta segíteni az írjon neki.. Szado-mazo fórum, dominát keresett.
Egyszer rákérdeztem akkoriban, hogy mi is ez, állítólag valaki szórakozott vele..
Aztán ennyiben maradt a dolog, vakon elhittem neki.
De felmerül bennem néhány kérdés. Pl miért nem cserélte le az msn címét? Mivel még most is ugyan az...
Én 16/L, Ő 19/F, akkoriban 15 éves volt.
Arra nem gondoltál,hogy 15 évesen esetleg a haverjaival fogadott,hogy meg meri tenni,hogy ilyen fórumba ír? Vagy csak szórakoztak egy nagyot?
Miért kell egyből összeesküvés elméleteket gyártani?
Tudom, hogy a magyarok alapjáraton konzervatívak, DE! nem biztos hogy annyira elítélendő, ha valaki teszem azt azt szereti, ha irányítják.
Vannak olyanok akiket az tesz boldoggá, ha szexuálisan uralkodnak rajtuk, s ők ezt nem hogy megalázónak nem érzik, de ettől teljesednek ki igazán, ettől érzik magukat férfinak.
Ez miért elítélendő?
Ha szereted, akor meg olvass utánna, hogy annak tudatában, hogy a domináns nőket szereti, Te mit tehetsz azért, hogy a kapcsolatban mindketten jól érezzétek magatokat...
Szerintem tökéletes most már a szexuális életünk, és azt nem értem, hogy ő ugye akkor 14-15 éves volt, én meg 12-13.
Mit várt, hogy én majd eljátszom a dominát ennyi idősen?
Ráadásul miért akkor keresett ilyen nőket, amikor együtt voltunk? Most már miért nem? Ráadásul nem is szereti, ha karmolgatom, vagy bármi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!