Pl tesom féltékeny, mert a párommal nem hónapról-hónapra élünk, nem az olcsó élelmiszereket vesszük, évi 1 külföldi 3 hetes út és 2-3 wellness belefér, tudunk félretenni havonta 300-400 e ft-ot fejenként, stb. Ő nem. Értem, de nekem ehhez mi közöm? Ahogy engem sem zavarnak a milliárdosok, úgy nem értem mást miért zavar, hogy nekünk párommal nem 400-700 ezer ft a havi bevételünk, hanem kb 2 millió. kapjuk a megjegyzést, hogy nekónk könnyű, stb. igen, semmittevéssel jutottunk idáig...
Viccet félretéve az elsővel értek egyet. Egyébként amit írtál, azzal kicsit érzékelteted, hogy jól kerestek, pontosan leírtad, mintha nagyzolnál vele, pedig ez nem egy akkora összeg 😆. Lehet csak én gondolom így.
2023. aug. 4. 09:43
12/42 anonim válasza:
Egyértelműen kamu kérdés.
2023. aug. 4. 09:48
13/42 anonim válasza:
"...mégis miként reagálsz, ha megkérdezi, hogy miért nem mész át."
Ki lehet ezt is védeni többnyire azzal, hogy az ember megelőzi a meghívást és atmegy mondjuk az utazás előtt röviddel. Pláne hogy a kerdes egyszeri 3 hetes külföldi utat és 2-3 wellnesst ír, ami gondolom max egy-egy hét, bar inkább egy hosszu hetvege. Máris nem kell annyit magyarázkodni.
2023. aug. 4. 09:49
14/42 anonim válasza:
#10 Tökéletesen egyetértek veled, nem értem, miért vagy lepontozva. Kaptam már meg én is, hogy nekem könnyű, mert privilegizált helyzetben vagyok, mert sok pénzt keresek. Csakhogy nekem ebben rengeteg munkám és tanulásom benne van úgy, hogy nekem soha semmit nem tettek a seggem alá, mindent a saját erőmből értem el. Ez rohadtul nem privilégium, mindenki előtt ott van a lehetőség, hogy éveket öljön a tanulásba és a kemény munkába. Csak ugye ezt nem szeretik látni az emberek, mert így máris nincs miért sajnáltatni magukat.
2023. aug. 4. 10:06
15/42 anonim válasza:
Ez nem felvagas. Az emberek egy nagy resze keptelen feldolgozni, ha a masik barmiben is ugyesebb, tehetsegesebb nala. Ez sajnos ilyen. En is ugyanezt tapasztaltam csaladon belul.
2023. aug. 4. 10:10
16/42 anonim válasza:
A mai vilagban az egyenloseg a jogokra es kotelessegekre vonatkozik, nem arra, hogy mindenki egyenlo IQ-ban, tehetsegben, szorgalomban, ... stb. Megis nehany ember defektesen gondolkodik, azt gondolja, mas csak akkor lehet jobb ezekben nala, ha helyzeti elonye volt hozza kepest.
2023. aug. 4. 10:11
17/42 anonim válasza:
Nyilvan ha nem is mondja meg konkrétan a kérdező h mennyit keresnek, az utazásokból eletviitelből ki lehet következtetni hogy jól. Titkolózni meg ne kelljen már a saját család előtt. Ha nem nagyzpl nincs gond. Nyilván megdolgoztak érte, bár egy mentőtiszt is megdolgozik érte( rengeteg tanulás, stressz, felelősség) mégsem keres jól, szóval ez azért nem csak ezen múlik, és még van egy pár ilyrn szakma. Ettől függetlrnül nem irigykrdnék, max magamban. Nekem is van ismerősöm aki szerintem 1,5 milka körül keres, nem besuéltünk róla pontosan, de sejtem a szakmájából kifolyólag. Ha mondják is az új kocsit vagy tv-t vagy utazást nem tudok rájuk irigy lenni, mert egyáltalán nem olyan stílusban mesélik hogy zavaró legyen. Tök jó fej emberek. Volt egy kolleganőm fiatalka, akinek nagyon penzesek a szülei, és egy egyszerű hétvégi kiruccanásról is olyan stílusban tudott beszélni hogy baromi irritáló volt.
2023. aug. 4. 10:13
18/42 anonim válasza:
Miért is kell közölni, emnnyit teszel félre? mert oké, a nyaralást látja...
2023. aug. 4. 10:19
19/42 anonim válasza:
18 azt lehet csak nekünk írta, ahhoz szerintem sincs semmi köze senkinek.
2023. aug. 4. 10:22
20/42 anonim válasza:
Kamu kérdés ez is, és a lényeg itt is pont a hergelés és
trollkodás a nem létező vagyonnal. A kérdés önmagában még meg is állná a helyét, de a felesleges részletezés arról, hogy 2 milliós havi bevétel, külföldi utazások és wellness, ez így egyértelműsíti, hogy pont az itteni irigy szegények hergelése a cél.
Akinek tényleg ekkora vagyona, az nem a gyakorikerdesek.hu-n fogja pistike27 és társai véleményét kikérni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!