Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a párotok...

Titeket zavar ha a párotok néha megnéz másokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem h mentek az utcán és lát egy jó csajt/pasit és kicsit megnézi.
2011. jan. 29. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mert nem néz meg másokat.
2011. jan. 29. 21:09
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Persze,hogy zavar,de õt is zavarja,ha megnézek valakit,de õ mindent kitalàl,hogy én màr ne nézzek meg senkit.Furcsa
2011. jan. 29. 21:09
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Erre szokták azt mondani a férfiak, hogy nem vakságot fogadtak. Addig ne törődj vele, amíg hozzád megy haza, de azért szólhatsz neki, hogy ez rosszul esik neked, és téged zavar.
2011. jan. 29. 21:12
 4/17 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar. én is megnézek 1-2 jó csajt és szerintem ez nem azt jelenti h nem szeretjük egymást
2011. jan. 29. 21:15
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Én sosem látom a páromon, hogy megnézne másokat. De ha látnám sem zavarna különösebben.
2011. jan. 29. 21:19
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Engem abszolut nem zavar. 7 eves a kapcsolat, 3 eves a hazassag, 15 honapos a gyerek, miert zavarna, ha megnez valakit? Bar neki csak Sandra Bullock meg Angelina Jolie tetszik...en meg pont egyikre sem hasonlitok. :-)
2011. jan. 29. 21:20
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

A csúnya csajokon röhög, a szépeket dícséri, aztán hülyeségből néz nekem pasit :)

Semmi baj nincsen vele, én is ugyanígy teszek, és őt se zavarja 20/L

2011. jan. 29. 21:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
az hogy ránéz emberekere az utcán nem zavar, mert én is ezt teszem. megbámulni meg senkit nem szokott legalábbis előttem nem.
2011. jan. 29. 21:27
 9/17 anonim ***** válasza:
63%

Miért ne nézhetne meg másokat? Nincs kicsi önértékelésem, nem zavar...csak nem járhat csukott szemmel a világban...

Én is nézek más férfira, az nem jelent semmit! Nehogy azt mond, ha látsz egy jó férfi feneket nem bámulod meg:)) (persze nem primitíven, de azért odasunyizik mindenki...)

Sőt néha én mondom a páromnak, hogy né de jó nő a másik:D s akkor?

A világon őt szeretem a legjobban és ő is engem, bizunk egymásban, nincs tabu...

2011. jan. 29. 21:31
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha nagyon feltűnően megbámul vkit, az igen. Tudom, ez normális, de attól még zavar...
2011. jan. 29. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!