Titeket zavar ha a párotok szellent előttetek? Kiábrándító?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 21:39
1/44 anonim válasza:
engem igen, de én sem szellentek előtte.
2/44 anonim válasza:
előbb utóbb úgyis előfordul. Csak az első időkben lehet óvatoskodni. Nem kiábrándító.szerintem az elsőnél minden pár röhögött rajta.
3/44 anonim válasza:
Engem nem. Én is szoktam előtte. Sőt a szüleimnél is néha-néha kirepül egy-egy galamb. Számomra ez nem illúzióromboló.
4/44 anonim válasza:
egyáltalán nem :D amig csak akkor csinálja amikor ketten vagyunk addig nem :) csak jót nevetek rajta :D
5/44 anonim válasza:
Nm zavar, szerintem nem kiábrándító. Természetes emberi folyamat, ami csak bajt okozhat, ha bent marad. És mint ilyen, nem kiábrándító, ahogy az sem, hogy jár wc-re is, sőt sokszor épp előttem :) Az lenne kiábrándító, ha kiderülne, hogy hazudott, stb.
6/44 anonim válasza:
A párom nem örül neki, mikor én eleresztem, de nem is csinál túlzott cirkuszt. Én viszont sokat röhögök a fingáson.
7/44 anonim válasza:
Na erről a szellentésről tudnék mesélni!
Én már megszoktam,az elején zavart,főleg mikor akkorát fingott,hogy az már a takarót emelgette!
8/44 anonim válasza:
Néha zavar, néha nem. Általában nevetek rajta, de néha meg ha rossz napom van, kiakadok, hogy nem igaz, hogy ennyivel nem tisztel meg, hogy a wc-re nem képes kivonszolni magát.
Szokott hangtalan fingot is elereszteni, na az a gyomorforgató és persze szegény kiscicámra fogja :)
9/44 anonim válasza:
A hangos fingnak nincsen szaga,de amelyik csendben dudorászik attól az ember falra mászik!
10/44 anonim válasza:
inkább az jöjjön ki,mint az orvos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!