Titeket zavar ha a párotok szellent előttetek? Kiábrándító?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 21:39
41/44 anonim válasza:
Nem zavar, és nem ábrándít ki.
Ha kell, hát kell.
Persze versenyeket nem rendezünk és nem röhögünk rajta eszetlenül, mintha ez lenne az évszázad poénja.
42/44 anonim válasza:
Néha előfordul...ha én teszem hát baromira szégyellem, nem tehetek róla.
Ha a párom akkor közlöm vele, hogy nem mostanában lesz pizza. Persze vigyorog rajta(Általában attól szokott sorozattüzeket ereszteni és nem épp a jó illatú fajtából)
43/44 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel: a pizza és a chilis bab, meg a brassói...:D
44/44 anonim válasza:
Én nem szoktam a barátom előtt, és ő se előttem, szerintem ez kiábrándító. Ha esetleg egyszer véletlenül megtörténne én nem tudom mit csinálnék, szerintem nagyon zavarba jönnék, de hogy nem röhögnék az tuti. Számomra ez valahogy nem vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!