Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a párotok...

Titeket zavar ha a párotok szellent előttetek? Kiábrándító?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 21:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
84%
Engem inkább az zavar, ha a macskám szellent, rezzenéstelen arccal, rendszeresen az ölembe csusszant jó illatos gázfelhőket...
2011. márc. 16. 21:50
 12/44 anonim ***** válasza:
76%

Minket ez túlságosan nem zavar.

De pl egyik ismerősömnél mindig kimennek a wc be egymás előtt nem mernek. pedig már házasok és gyerekük is van. szerintem az inkább a furcsa.

2011. márc. 16. 21:50
 13/44 anonim ***** válasza:
79%

engem nem zavar különösebben, de volt egy storynk ami bár elég gusztustalan mi halálra röhögtük magunkat. Egy éjjel vendégségben aludtunk egyik barátunknál, természetesen a szoba másik felében külön ágyban, barát másik ágyban. Villany lekapcs, betakaróz, alszik...:D

Már úgy elhelyezkedek a párom mellkasán (mindig ott szeretek aludni) egyszer mély levegő beszív, majd három apró...akkor vettem észre, hogy odaeresztett a takaró alá, onnan jön a bűz. Persze ő próbálta titkolni, de mikor észrevette, hogy "szimatolok" elkezdett röhögni, és hát én is. Ezek után nehéz volt kibújni a kérdés alól, hogy "mit röhögtök?" :D semmit...(és most szó szerint...:P)

2011. márc. 16. 21:52
 14/44 anonim ***** válasza:
70%

Én bevállalom : engem zavar (aztán lehet lepontozni nem érdekel)

Úgy vallom, hogy ha én meg tudom tenni hogy legalább egy másik szobában eresszem ki (fürdő vagy wc) akkor azt más is meg tudja tenni. Szerintem baromi kiábrándító pl: egy házi mozis esti programnál, mikor egy közös tálból esztek pattogatott kukoricát aztán elfingja magát a másik, és nem is a szagtalan változatot nyomja....egyszerre megy el a kedvem a filmtől, a kukoricától és a gyomrom fordul ki. Szerintem valamennyire érezhető a dolog ha valakinek eregetnie kell, akkor fogja meg magát és legalább annyival tisztelje meg a másikat hogy máshol ereszti ki... szerintem csak lustaságból nem állnak fel az emberek és nem tesznek meg pár lépést a másiktól "el fele"... könyebb röhögni meg előadni, hogy ez természetes.

Persze természetes ha valakinek pukkantania kell, de az már nem természetes hogy a másik orra alá eregeti, azzal a szöveggel, hogy jaj, hát te is szoktál, meg hogy mekkora poén, meg röhög rajta és előadja hogy milyen menő...

2011. márc. 16. 21:53
 15/44 anonim ***** válasza:
66%

Nem zavar, néha megesik. Igyekszem nem pukizni előtte, de 1-2x már volt rá példa, ugyan derült égből villámcsapásként jött az "áldás", szóval nem direkt fingtam előtte:S Ő gyakrabban szokott, de elnézem neki:)

A cicapú tényleg zavaróbb, főleg, amikor a macsek épp a párnámon döglik (ahol én persze aludni fogok).

2011. márc. 16. 21:58
 16/44 anonim ***** válasza:
95%
Nem zavar és velem is megesik, főleg, hogy az ételallergiám felborította az emésztésem.. Nem röhögök rajta, ha ő csinálja, ő se, ha én.. Ez egy emberi folyamat.. Persze,ha megtehetem nem előtte elhúzódok, elmegyek.. De, ha megtörténik nem hozzuk egymást kínos helyzetbe azzal, hogy megjegyezzük..
2011. márc. 16. 22:00
 17/44 anonim ***** válasza:
94%
Mi nem is menőségből, nem is lustaságból eresztünk nyugodt lélekkel egymás előtt. Egyszerűen mi ezt így tartjuk természetesnek. Ha a párom rigolyája ez lenne, akkor tiszteltben tartanám a legtöbb esetben, de mivel egyikünket sem zavarja, az lenne a furcsa számomra, ha nem egymás előtt menne. Szerintem nem ilyen dolgokban kell kimutatni a tiszteletünket és a figyelmességet. Társaságban természetesen visszatartjuk, vagy ha olyan, akkor halkan, lassan eresztjük ki. Ha érezni, hogy bűzös lesz, akkor amíg lehet visszatartjuk. De csak társaságban. Szerintem valamilyen szinten ez is egy jele annak, hogy "összetartozunk", hiszen magunkban gond nélkül eresztünk, wc-zünk, stb. Ha a párunk jelenlétében is tudunk, ha kell, rossz érzés nélkül, az szerintem nem a lustaságot vagy a menőséget jelzi.
2011. márc. 16. 22:01
 18/44 anonim ***** válasza:
74%
Nekünk vicces volt az első szellentős sztori... Neki előbb csúszott ki előttem, mint nekem előtte. A kapunk előtt álltunk, épp lassan búcsúzkodtunk, ő erre megfogja a kezem, néz a szemembe és ezt mondja: "széépeek a szemeiid--pukk". Aztán nem mert többet szólni, kellemetlen volt neki, várta mit reagálok. Elkezdtem röhögni, ugyh ő is felszabadult utána. Én viszont az ölébe..hát...jót röhögött. Aztán persze piszkált, hogy :"azt gondolnád róla, hogy milyen kis cuki, aztán meg milyeneket csinál" :D. Én meg visszapiszkáltam ilyenkor, hogy :olyan szépek a szemeim, hogy f...anod kell tőlük?". Jókat röhögtünk egymáson :D
2011. márc. 16. 22:02
 19/44 anonim ***** válasza:
82%

"jaj, hát te is szoktál, meg hogy mekkora poén, meg röhög rajta és előadja hogy milyen menő..."

nem tudom nekem szól e az írás, én írtam, hogy egyszer röhögtünk ezen. Figyelj, én pszichológus vagyok, a párom orvos, nem vagyunk fajparasztok, egyikünk sem. De tudod Shrek is azt mondta "jobb kint mint bent":) Ez nem azt jelenti, hogy szándékosan egymás orra alá "fingunk" és azon röhögünk, vagy, hogy direkt csináljuk, ez a szórakozás nekünk.

Viszont ha kicsúszik (mert van amikor...) akkor nem hányom el magam, nem mondom, hogy jól esik, de nem megy el a kedvem az élettől (filmtől, pattogatott kukoricától, páromtól). Ehhez azért különlegesen kényesnek kell lenni...:-S Nem arról van szó, hogy non-stop eregetjük a galambokat, mint valami idétlen gimnazista fiúk akiknek ez a legnagyobb szórakozásuk, de ha kint van, nem fogunk elpirulni...

2011. márc. 16. 22:05
 20/44 anonim ***** válasza:
66%

Én az exemnél fingottam egy emlékezetest. Éjszaka történt aludtunk a szülei a másik szobába! Egyszer akkorát sikerült finganom hogy felkeltem rá olyan hangos volt! Sőt a párom is felkelt rá! Nem tudom a szülei észrevették-e de sztem igen! Kínos volt másnap.

A mostani páromnál is sikerült már és alvás közbe öt is hallottam szellenteni:) Sztem vicces:)

2011. márc. 16. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!