Titeket zavar ha a párotok szellent előttetek? Kiábrándító?
"pl egyik ismerősömnél mindig kimennek a wc be egymás előtt nem mernek. pedig már házasok és gyerekük is van. szerintem az inkább a furcsa."
Nekem ez a hozzáállás szimpatikusabb. Tisztelik egymást.
Oké, néha 1-2 véletlen baleset elmegy (bár velem nem volt ilyen, de egyszer mondjuk nem akadok ki, igaz, olyan húdejópofa viccnek se tartom, meg nem ezt mesélném este a barátoknak a bor mellett, utálom azokat, akik folyton ilyesmivel akarnak poénkodni)
Szerintem nem nagy dolog a wc-n vagy máshol elintézni.
Páromat nem zavarná, de gond nélkül tudomásul vette, hogy én nem az egymás előtti fingásban keresem a meghittséget. Egyikünknek sem okoz gondot kulturáltan viselkedni. Én tiszteletlenségnek venném (ha csak nincs tényleg rosszul, és nem tehetne róla)
Valaki említette a wc takarítást. Én NEM takarítok más után wc-t, viszont a koszos wc-t se nézem. Wc-t, kádat mindenki maga után takarítja, nálam ez a szabály.
én is itt aszalok már 10 perce :D
naja, nálunk asszem elég hamar megvolt a fingópont :D jobban zavar a szagos mint a hangos, de hát ez van, nem fogom kiküldeni a szobából, ez is belőle jön, akárcsak az irántam érzett szeretete :D
én inkább hangosat nyomok mint büdöset, szóval annak a hangjain legalább lehet röhögni a káros mellékhatások nélkül :D
kb minden alkalommal eljátssza poénból, h mennyire gerjed a pukimra. ami persze nem így van, de mi kiaknázzuk ezt a humorforrást is :D
azokat az embereket nem bírom, akik akárki előtt, vagy akár a buszon küldik a galambot. na, az iszonyat bosszantó és undorító.
aminek ki kell jönnie jöjjön!
inkább minthogy visszatartsa és bélcsavarodást kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!