Lányok másokat is zavar ha szeretnének hétvégente főzni, de ritkán tudtok mivel valaki mindig megcsinálja helyettetek?
Mostanában felszabadultak a szombataim (mivel előtte mindig suliba jártam ) és egyre motiváltabb vagyok , hogy főzöcskézzek valamit, viszont minden szombaton felhív a párom családja hogy menjünk ebédelni.
Mivel én messze lakom így én hetente egyszer tudok találkozni a családommal ezért fix, hogy minden vasárnap hazamegyek.
Viszont így csak szobaton maradna időm főzni nyugodtan, dehát mindig nem mondhatjuk le a szombatokat sem.
Csak egyszerűen úgy érzem így viszont elhagy a motivációm , mert nem alakul ki rutinszerűen , hogy jön a hétvége és készülhetek.
Hétköznaponként szoktam este főzni, viszont ritkán mert munka után nincs mindig kedvem.
Tudom, hogy mindenki jót akar, de mégis...zavar...
ma is felkeltünk korán , elmentünk bevásárolni , már tegnap azt vártam, hogy ma főzök finomat és tök jó lesz, erre hívnak...
párom mondja majd megcsinálom vacsira.
De hát addigra elmegy a kedvem az egésztől.
Más lányok is éreztetek már ilyet vagy csak én vagyok ilyen érzékeny erre?
Talán az a baj, hogy régen soha nem mertem nemet mondani, és most kicsit elegem lett, ezért egyre gyakrabban mondtam nemet és ideges leszek ha eltervezek valamit és egy telefon keresztűlhúzza a terveimet.
Tudom , hogy örülnöm kellene, de egyszerűen ideges vagyok.
Tudom, hogy mindenki a legjobbat akarja, de így meg akkor hogy tanuljak meg főzni..:S
A legszebb , hogy párom papája szokta kérdezgetni, hogy tudok e főzni, és mindig lejáratom magam, hogy nem igazán érdekel a főzés stb stb...pedig nem igaz.
Főznék én szívesen hétvégente csak így elveszik a motivációm.
No meg sokáig jártam suiba szombatonként így tényleg nem volt kedvem főzőcskézni , mos viszont lenne időm csak hát ja...
Tudom, hogy néha menni kell néha nemet mondani, de hogy csináljam hogy ne vesszen el a motivációm ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!