Használjátok a biztonsági övet? Én bevallom, csak nagyon ritkan, az esetek 90%-ában nem vagyok bekötve, mert sokszor ugrálok ki-be az autóból es valahogy zavar is.
Okos ember mindig használja a biztonsági övet.
Igaz, lehet egy kivételes eset: a vezetőnek tolatás közben nem kell.
.
"Nemet es kort írjatok!"
Nemet írok: NEM.
Ne szólíts fel olyan elárulására, amit te magadról elhallgatsz!
Városban vagy otthon a faluban nem kötöttem be magam. Azonban ez az újabb autó pittyeg, mint a bolond, úgyhogy inkább 1 km-re is bekötöm magam. Tudom, meg lehetne oldani könnyen a dolgot, de akkor inkább választom a biztonságot, hátha. Lakott területen kivül azonban magamtól bekötöttem magam mindig, azt fontosnak tartom.
Hátsó üléseken és buszon viszont soha nem teszem fel az övet.
22F
Ha nem kapcsolom csipogni kezd és egyre hangosabban :D A cselek meg trükkök helyett rendesen bekapcsolom magam.Aki mellettem ül az is mindig beköti magát miután mondom,hogy miért is csipog és jó lenne ha használná az övet mert kirakom az autómból.
nő 32
Nem nagyon. Személykocsiban városon kívül bekötöm. Csipog is, nem hagy békén. Kamionban ritkán, csak ha gáz a helyzet, hóban kell menni (6 évig Skandináv pályán csúszkáltam), vagy rendőrök várhatók. Nekem kényelmetlen napi 8 - 10 órát bekötve lenni.
Volt két balesetem is, tudom mit kockáztatok, egyik esetben sem voltam bekötve, szerencsém volt.
43.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!