Titeket is zavar, hogy bámul a biztonsági őr? Mit csináljak a boltban, hogy ne legyek gyanús?
A diákok már biztosan észre vették, hogy a biztonsági őrök kifejezetten az ilyen fiatalokra cuppannak rá, csak téged figyel, mikor van még vagy 10 vásárló a boltban, ha más sorba mész, követ. Ez a jelenség velem sokszor előfordul, főleg, ha táska is van nálam.
"Fiatal, biztos nincs pénze, tehát lopni fog." -vagy mi? Ilyesmi játszódhat le az agyukban? vagy azt hiszik, hogy kint várnak a barátnőim, és nincs jobb dolgunk, mint ezzel szórakozni? A középkorú anyát/apát, öreg nénikét le se..., mert biztos majd a fiatal. Amúgy sem szeretek vásárolni, de ez meg különösen zavaró.
19 éves lány vagyok, de fiatalabbnak nézek ki. Mivel egyetem miatt különkerültem, sajnos rámszakadt minden teendő, kb. minden másnap megyek vásárolni.
Mit lehetne ez ellen tenni, hogy békén hagyjanak?
-fordulj hátra és mutatkozz be neki) és kérdezd meg, ismerjük egymást?
-menjetek be egyszerre többen aztán kicsit tegyétek bolonddá és játszatok rá a dologra:-)
Nem a fiatalokra, hanem főleg a fiatal lányokra-nőkre hajtanak. Én is így voltam anno. Egy ideig engem is zavart, meg majdnem felrobbantam, de utána változtattam a dolgon.
1.Csináltam olyat, mintha elloptam volna valamit, de természetesen igazából nem így volt. Össze-vissza vihogtam a barátnőmmel, meg hasonlók. A "biztonsági őr" már azt sem tudta, hogy fiú vagy lány-e?
2. Aztán volt, hogy olyan kedvemben voltam, hogy direkt kb. 20 kérdést tettem fel a "biztonsági őrnek", ha már úgyis ott van. Ezt hol találom, ez hol van, ez milyen hatású, ez milyen illatú, erre érvényes-e az akció, ez tényleg, úgy van ahogy az újságban, ....... ha már úgyis a nyakamban liheg.
Régebben zavart.
Most már nem érdekel. A munkáját végzi szegény, sz*r fizetésért. És engem aztán nézhet, mikor hosszú perceket állok a polcok előtt és olvasom az összetevőket vagy keresek valamit.
A lényeg, hogy meg legyen, amit akarok. A többi nem számít. :)
bujkálj előle
csinálj úgy mintha átmennél a köv. sorba, de közbe várd meg, míg ő átmegy, te pedig menj egy visszábbiba.
mikor megtalál, te lassan elindulsz a következőbe, majd mikor már nem lát, gyorsan mész 2-t.
vagy ha találsz valami lukat, ahol kifogyott az áru, bújj be és várd meg míg elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!