Használjátok a biztonsági övet? Én bevallom, csak nagyon ritkan, az esetek 90%-ában nem vagyok bekötve, mert sokszor ugrálok ki-be az autóból es valahogy zavar is.
Szerintem normális ember beköti magát. Egyszerűen azért, mert alap dolog.
Pont ugyanúgy, mint ahogy a cipőfűzőt is megkötöd, az övet is nagyjából 2 másodperc becsatolni, miközben indítod a kocsit. Elég szar dolog ha valakinek azon a 2 másodpercen múlik az élete.
Személykocsiba mindig bekötöm magam. Ha más kocsijával megyek utasként akkor is.
Buszon utasként csak távolságin(országos), ha hátul középen ülök. Buszon söförként nem kötömbe magam. Minden bokorba megálló állandoan ki-be kéne kapcsolni (utasnak én adok jegyet).
28N
Ahogy néhányan, én is akár az udvarból bejáróra kiálláskor is bekötöm magam, reflexből. Gyújtás, üa.szivattyút megvárom, azalatt bekötöm magam, és indítok. Nem tudom, hogy hogyan zavarhat egy biztonsági öv, engem pl. az zavar, mikor valamiért elfelejtem és azt veszem észre 50m után, hogy valamiért túlságosan szabadon mozgok és attól érzem magam kényelmetlenül.
20/F
Kivétel nélkül mindig bekötöm magam! Ha sofőr vagyok, akkor addig el sem indulok, ameddig mindenki nincs bekötve.
Kérdező, amikor majd mi ketten véletlenül összeütközünk az úton, akkor gondolj arra, hogy én túl fogom élni, mert a biztonsági öv megfog, te meg magatehetetlenül repülsz majd ki a szélvédőn! Ennyire kevésnek tartod a saját életedet?! Vagy úgy gondolod, hogy te god mode-ban vezetsz a GTA-ban?
Nemet és kort nem írok, mert te sem írtad le.
nem nagyon értem a lepontozásokat,
van aki nulláog le vsn tolva.
A kérdésre felel. Ő nem köti be msgát.
Nem ez volt a kérdés? De!
Ha arról írna, hogy a lecsóba nem tesz kaprot, azt érteném, de így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!