Használjátok a biztonsági övet? Én bevallom, csak nagyon ritkan, az esetek 90%-ában nem vagyok bekötve, mert sokszor ugrálok ki-be az autóból es valahogy zavar is.
Figyelt kérdés
Kívánci vagyok mások mennyire tartják be. Nemet es kort írjatok!2018. szept. 14. 20:31
11/28 anonim válasza:
Volt autóbalesetem, ahol az öv mentett meg, na azóta mindig...
12/28 anonim válasza:
Ahogy beindítom a motort, automatikusan kapcsolom is be az övet.
Kivétel, ha csak arrébb állok, vagy ilyesmi.
13/28 anonim válasza:
Mindig bekötöm magam. Gyakran azon kapom magam, hogy az udvarban is becsatolom a kaputól a garázsig azon a 20 méteren. Nálam ez már automatikus. 48f, 29 éves jogosítvány.
14/28 anonim válasza:
Kb mint az utolsó, nálam is reflexből az első dolog, még ha épp csak pár métert is gurulok.
15/28 anonim válasza:
Mindig becsatolom. Reflexből, indítás után az az első. Még ha csak 10 métert megyek, akkor is.
18/F
16/28 anonim válasza:
Alapvetően mindig bekötöm magam, a céges autóm ráadásul sípol is, ha nem vagyok bekötve. (Ami egyébként rohadt zavaró, amikor csak a telephelyen belül közlekedem).
Földúton viszont sosem vagyok bekötve. Valahogy ott zavaró, hogy nem tudok szabadon mozogni.
17/28 anonim válasza:
Reflexből bekötöm magam mindig. Utasként mondjuk csak akkor ha az anyósülésen ülök, hátul nem szoktam.
18/28 anonim válasza:
Csak utas szoktam lenni, de használom akár elől, akár hátul vagyok. Nem lenne jó egy nem tervezett katapultálást átélni./36F/
19/28 anonim válasza:
Első dolgom miután elindítottam a motort. Nem is értem sokan miért sírnak miatta, egyetlen mozdulat.
20/28 anonim válasza:
Nekem is teljesen automatikus a mozdulat, autóban legalábbis. De buszon is becsatolom, amint tudatosul bennem, hogy van öv az adott járművön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!