Titeket nem zavar mikor a biztonsági őr a sarkatokban van pl drogériában?
De igen, rohadt idegesítő...
Estleg próbáld meg, nekem bevált, széles és kedves mosollyal kérdezd meg tőle, hol tartanak-e extra nagy óvszert.
Egy időben én Rossmannban tapasztaltam ilyet. Tényleg nagyon idegesítő. Biztos nagyon érdekes, amikor pl. a tamponok között válogatok :D
De mostanában mintha leszoktak volna erről.
Iszonyat. Rossmannban egy büdös patkány biztonsági őr Karácsonykor, átmegyek egyik sorról a másikra utánam jön, harmadik ilyennél vettem észre követ
Direkt elkezdtem szívatni a parasztot, jött utánam. Fogta és lefényképezett a magán mobiltelefonjával, ami nyilván BŰNCSELEKMÉNY.
Utána a sötét paraszt fogta és elkezdett KAMUBÓL beszélni a telefonján a biztonsági kamerákról.
NEM HITTEM EL, hogy ekkora suttyó paraszt létezik a világon.
ROSSMANN! No comment.
Nem lakom rossz környéken, átlagos hely, nincsenek különösen mélyszegény esetleg tolvaj emberek.
Indokolatlan volt, megalázó, idegesítő és szerintem bűncselekmény, ha fogja és a magán telefonjával sunyiban lefotóz.
#10: ok, mondjuk én Rossmanba nem megyek, hanem DM-be, ott ritkábban fordul ez elő, volt rá eset, de említettem az óvszeres példát.
Rohadt hervasztó, mikor arckrémet, hajffestéket, betétet nézek, és egy pasi a seggembe nyomul. Inkább semmit nem veszek akkor. Az óvszeres beszólást 1x tettem meg, de már eleve nem voltam jó kedvemben, és bevált. Lekopott rólam a csóka.
"Fogta és lefényképezett a magán mobiltelefonjával, ami nyilván BŰNCSELEKMÉNY"
Én a helyedben simán lefényképeztem volna őt a sajátommal. Hidd el, neki sokkal kellemetlenebb lett volna :)
Fordulj vele szembe, és kérdezd meg, hogy segíthetsz-e valamiben? Mert ha nem, akkor hagyjon nyugodtan vásárolni, mert ez kezd zaklatás lenni.
Békén fog hagyni.
" Rohadt arrogánsak, azt hiszik, a fizikumuknál fogva bármit megtehetnek."
Tegnap közel 1 órát vártam egy belvárosi bankban. Biztonsági őr volt vagy 65 éves, és arra gondoltam, ha itt valami történne, akkor ő mit tenne, mert én az 52 kilómmal sem tudott volna megnírkozni.
Szintén nagyon közeli élmény időben, bementem egy neves élelmiszeráruház egyik üzletébe, és olxan sokan voltak, nem tudtam kivérni a sort, mindent a helyére visszavittem és kimentem.
Biztosnágiőr megállított, hogy átnézné a táskám. Siettem. Mondom oK, de hangosan, hogy hallja mindenki, hogy bánnak ítt az embrekkel.
Felszálltam a villamosra, és valaki mellém állt, és mondta, látta az egész jelenetet, ne húzzam fel magam.
Azóta nem vásárolok ott. Nekik biztos megéri, hogy a tuskó emberek elriasszák a rendszeres vásárlókat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!