Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar, ha a fiú nagyon ritkán, bulikban cigizik?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 08:36
1/16 anonim válasza:
Ha nem láncdohányos nem. Én is néha elszívok egyet neki is szabad.
16L
7/16 anonim válasza:
Nem, az nem zavar, ha néha elszív párat. Csak ne sokat és ne gyakran.
8/16 anonim válasza:
Hmm....sosem probaltam cigit...sosem voltam buliban..
36ffi
9/16 anonim válasza:
Én mindig elleneztem a cigit, aztán megismertem a mostani párom, akivel több mint 2 éve vagyunk együtt. Tipikus partidohányos eset, azt mondja jól esik neki az alkohol mellé. Amúgy rosszul van tőle xD Kicsot duzzogtam, de aztán megláttam milyen halál szexi amikor cigizik. Ja..úgyhogy bulikor 1-2 elmegy. ;)
23L
10/16 anonim válasza:
Sajnos én nem tudom elviselni a szagát sem a füstnek, sem azt amilyen az ember lesz tőle, úgyhogy igen, engem kifejezetten zavar, össze sem jönnék dohányos sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!