Tényleg maradi lennék?
26 éves vagyok. Nem érdekelnek pl. a tv-n, számítógépen a legújabb újítások, nekem jó a régi is. DVD-t, videót nem is tudom mikor néztem utoljára. Nem szeretem a mostani zenéket, a régiek jobban feldobnak. A mobil nekem csak telefonálásra meg sms-re kell.
Babát várok. Ki vannak akadva, hogy nem akarom hogy nézzen majd ilyen újkori, gyilkolászós rajzfilmeket. Amikor én gyerek voltam, akkor legalább volt értelme a meséknek. A gyerekjátékok miatt is ki vagyok akadva.
Ez csak pár dolog ami eszembe jutott, de van még egy csomó, mert minden nap szinte összeütközésbe keveredünk ezzel kapcsoltban a férjemmel.
Én teljesen egyet értek Veled. Szerintem egyáltalán nem baj az effajta gondolkodásmód!Azt is megértem ,hogy kiakasztanak a mesék ,amelyeket manapság adnak a tv-ben. :S Régen kedves figurák,tanulságos történetek voltak...ma pedig csak azt látni ,hogy hogyan harcol ( egyre erőszakosabb eszközökkel) a főhős :S Én sem szeretném , ha majda gyerekem ilyeneket nézegetne vagy hasonló számítógépes játékokkal játszon.
A zenéről pedig csak annyit ,hogy régen tudtak igazán és szívből zenélni.Ma már alig van erre példa sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!