Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg maradi lennék?

Tényleg maradi lennék?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Nem érdekelnek pl. a tv-n, számítógépen a legújabb újítások, nekem jó a régi is. DVD-t, videót nem is tudom mikor néztem utoljára. Nem szeretem a mostani zenéket, a régiek jobban feldobnak. A mobil nekem csak telefonálásra meg sms-re kell.

Babát várok. Ki vannak akadva, hogy nem akarom hogy nézzen majd ilyen újkori, gyilkolászós rajzfilmeket. Amikor én gyerek voltam, akkor legalább volt értelme a meséknek. A gyerekjátékok miatt is ki vagyok akadva.

Ez csak pár dolog ami eszembe jutott, de van még egy csomó, mert minden nap szinte összeütközésbe keveredünk ezzel kapcsoltban a férjemmel.

2008. dec. 30. 11:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%
16 éves vagyok és világéletemben kifikáztak mert nem kaptam meg a legfaszább játékokat, meg nemnéztem agyölő rajzfilmeket, csak az utóbbi két évben (de ilyenkor már nincs rám jellemformáló hatással). viszont tök egyetértek veled, mert nem tevagy elrontva hanem a mai világ. tiszta szégyen ahogy a mai kölkök felnőnek =/
2009. jan. 14. 22:27
 22/23 anonim válasza:
83%
Az én véleményem meg az, hogy nem vagy maradi, de ha igazán jót akarsz a gyerekednek, nem zárod el a modern dolgoktól, inkább határold be neki egy részét, hagyd, hogy feszegesse a határokat, kipróbálhasson majd játékokat, megnézhessen filmeket, meghallgathasson különböző zenéket (ésszerű korlátok között nyilván!) Ahogy szépen felnő, meg KELL ismernie az őt körülvevő világot, sajnos manapság elkerülhetetlen. Ha nem tudsz kezelni egy gépet, bekapcsolni egy tv-t az kábé olyan mintha nem tudnád hogy nyílik a hűtőajtó...vagy mintha nem tudnál olvasni. Szóval igenis ezek a dolgok körülvesznek minket, nem kell szeretni(sőt)...de tudni kell kezelni.
2009. jan. 26. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Én teljesen egyet értek Veled. Szerintem egyáltalán nem baj az effajta gondolkodásmód!Azt is megértem ,hogy kiakasztanak a mesék ,amelyeket manapság adnak a tv-ben. :S Régen kedves figurák,tanulságos történetek voltak...ma pedig csak azt látni ,hogy hogyan harcol ( egyre erőszakosabb eszközökkel) a főhős :S Én sem szeretném , ha majda gyerekem ilyeneket nézegetne vagy hasonló számítógépes játékokkal játszon.

A zenéről pedig csak annyit ,hogy régen tudtak igazán és szívből zenélni.Ma már alig van erre példa sajnos.

2009. jún. 17. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!