Maradi lennék? Rosszul csinálom?
Szerintem ez nem maradisag :)
Vannak anyukak akik nem tudnak fozni es ezert adnak uveges bebietelt.
Bar en az elejen biztosan nem adnek uvegeset, mert 1 krumplit vagy repat megfozni az nem nagy tudomany :)
Ha valaki dolgozik kisbaba mellett akkor elhiszem, hogy nincs ra ideje, vagy esetleg ha tobb gyerkoc van akkor nem foz 10 felet naponta.
De ismerek olyat is aki azert nem foz, mert ugy van vele, hogy van ra penze, hogy megvegye a kesz etelt akkor nem pepecsel.....
Penzem nekem is boven lenne ra penzem, de en szeretek es szerintem eleg jol is tudok fozni, igy minden nap fozok valamit a lanyomnak....nem mondom, hogy soha nem kap bebietelt, mert hazudnek, de kb 80%ban en fozok Neki.
igen, hülyeség. Amíg bébiételt eszik, szerintem nem fogja fel úgysem, hogy te most ezzel pepecseltél vagy csak megvetted. Mikor már nagyobb lesz és bevonható az ebédkészítésbe ( 3 körül), addigra úgyis felnőtt ételt eszik. Míg baba, inkább töltsél vele minél több időt, amennyit csak tudsz, a gyedet a gyerek neveléséért kapod, nem a háziasszonykodásért.
Első gyerek 2 éves koráig evett bébiételt, második 1 éves koráig. Elsőnél tudtam, hogy változatosan eszik és mindent befal, de kettőnél már megéri nekik külön főzni, sőt egymást is lekötik, könnyebb így kettő mellett pepecselni, mint eggyel. az az egy mindig rajtam lógott, képtelenség volt tőle bármit csinálni, csak alvásidőben tudtam bármit, ki is purcantam.
Igy van, nem vagyunk egyformak. Szerintem, jol csinalod, de ez csak az en velemenyem.
En megtehetem, hogy uveges bebietelt vegyek. De fozni fogok neki, szerintem sokkal egeszsegesebb, ha frissen elkeszitett etelt kap. Mi is jarunk programokra, de egy kisbabanak megcsinalni az ebedjet szerintem nem igenyel sok idot.
Nem vagy maradi és szerintem jól csinálod! Én is hasonlóképpen járok el! A gyereknek (jó) példát kell mutatni, hogy megfelelő értékrendje alakuljon ki!
(Az üveges bébiételről csak annyit, hogy ha az anyuka otthon van és nem dolgozik, akkor egyáltalán nem megterhelő és bonyolult szerintem elkészíteni a picinek az ebédet, amiben biztosan nincs tartósítószer és hozzáadott ízfokozó vagy bármi más.....Még ha utazásról is van szó....akkor el lehet készíteni előtte való nap az ebédet és vinni magunkkal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!