Lányok! Ma reggel mikor felébredtünk azt mondta a párom, hogy babát akar, én is de én lagzit szeretnék, majd utána a baba. Vagy maradi lennék?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 14:37
1/20 anonim válasza:
nem, szerintem ez a természetes
ha lehetőség van rá, a gyerek családban nőjön fel
2/20 anonim válasza:
Én is maradi vagyok, pedig fiú/20:D Ja a háziasszonyságot utálom, hogy rántotthússal vár az asszony meló után stb...de a házasság gyerek nekem így jön sorrendbe:D
3/20 anonim válasza:
ez a normális, ahogy Te gondolod...jól néznénk ki, minden PASINKnak szülnénk :)
28/N
4/20 anonim válasza:
15:42 ! Ha nincs papír az már nem család? :S:S:S
Amúgy a kérdésre: Ezt teljesen emberfüggő,mondd meg neki,hogy te is szeretnél babát,de csak lagzi után,szeritnem ő is örülni fog neki,aztán lássatok neki a szervezkedésnek :)
5/20 anonim válasza:
14:58 vagyok,egy órával elírtam :D 14:.. ! ;)
6/20 anonim válasza:
a biztonság érzet nem maradiság-mondja ezt, aki házasságon kívül szült 2 gyereket,és így is boldogok vagyunk,noha én is szeretnék hozzámenni az élettársamhoz, Ő is szeretne elvenni, csak épp keret nincs.
7/20 anonim válasza:
A házasság csak akarat kérdése. (1 gyerek éves költségéből egész nagy lagzit lehet csapni, ha mondjuk egy évvel később jön a gyerek.) Én nem szülnék olyannak, aki nem vesz feleségül. 26/L
8/20 anonim válasza:
Szerintem a papír manapság már semmire sem biztosíték.
9/20 anonim válasza:
Es lagzit nem akar a parod?
Szerintem elobb lagzi, utana baba.
10/20 anonim válasza:
14:52 vagyok, még annyit, hogy annyi idővel/utánajárással amennyivel mindent elintéztek, hogy a párod nevére kerüljön a baba, 2 lagzit meg lehet szervezni! egy barátnőm jár most ilyen cipőben, komolyan a lagzi-szervezés nem emésztette fel annyi energiámat, mint nekik a papírok intézése...szóval "praktikus" szempontból is jobb, ha összeházasodtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!