Lányok! Ma reggel mikor felébredtünk azt mondta a párom,
hogy babát akar, én is de én lagzit szeretnék, majd
utána a baba. Vagy maradi lennék?
Szia! Igazad van. Hiába ez az ultramodern világ, szerintem akkor is össze kell házasodni, ha sokan ellene vannak. Ha két ember szereti egymást akkor miért nem lehet azt hivatalosan, nem értem én ezt a világot. Sok sikert mindenhez!
2010. febr. 28. 15:27
12/20 A kérdező kommentje:
de akar lagzit,már sokat beszéltünk róla.
de ez a gyerek kérdés neki fontosabb.
Szerintem a papír nem bizonyit semmit az én mottom:
" Papirral is lehet tiszta szívből gyűlölni
Papír nélkül is lehet tiszta szivből harmonában szeretni. " Én mondjuk házas vagyok lassan egy éve tehát ez nem azt jelenti hogy házasság ellenes lennék hanem hogy egy gyerekhez nem kell papír ha jönni akar úgy is jön Nem fogja nézni hogy van e papír. Szerintem kezdjétek el szervezni az esküvöt és attól lehet probálkozni hát ha mire jönn a nagy nap össze is jön és így mindkettötők álma egyszerre fog teljesülni. ÉS nem vagy maradi csak sajnos ma már nem azt a funkciot tölti be a házasság amit régebben. Sok sikert a házassághoz és a babához.
2010. febr. 28. 16:03
sztem jobb betartani a sorrendet...én konkrétan az esküvőm napjáig szedtem a tabit...és mennyivel jobb volt, mint terhesen hű, gyorsan esküvő, vagy kis gyerekkel...nem véletlenül alakult ez így.
2010. febr. 28. 16:10
ÚÚÚú hidd el jobban jártok,ha inkább baba jön!!!Nem is tudod mennyire szerencsés vagy!!!!!!Sokkal nagyobb ajándék,mint a ti pénzetekből megetetni a családot!!!
2010. febr. 28. 16:55
Hát akkor egyszerűen mondd meg neki, hogy nked meg a lagzi kérdés fontosabb. Majdcsak enged egyikőtök előbb-utóbb... Bízzunk benne, hogy ő fog :-)
2010. febr. 28. 20:55
15:01-est miért kellett lepontozni? én sem szülnék olyannak, aki még a kezem sem kéri meg...
28/N
2010. febr. 28. 21:12
jobb a házasság!! nem kell vacakolni az apasági nyilatkozattal, neked is nagyobb biztonság, meg a babának is. Pár fővel is lehet esküvőt csinálni. Én amikor terhes lettem,már szerveztük az esküvőt javában, a "lagzi" a 15.hétre esett volna...csak sajnos 14 hetesen elment a baba...de előtte mindenki azt kérdezte, hogy a baba miatt házasodunk (mármint amiért teherbe estem), hiába mondtam, hogy dehogy, már 6 éve együtt vagyunk. Az esküvőn alig álltam a lábamon, de mivel csak ceremónia volt, egy kis szűk vacsival, a családom végig mellettem állt
2010. febr. 28. 22:09
Én sem értem, miért pontoztak le és hogy kik, mert azt tudom, hogy a kérdező házasságot szeretne és a válaszolók nagy része is házasságpárti kb. 2 kivétellel.
Kedves lepontozók! Titeket biztos a kutya se vesz feleségül, ezért frusztráltak vagytok és a pontozásban élitek ki magatokat. Szánalom.
2010. febr. 28. 22:24
16:55-ös vagyok!Bár engem is lepontozott valaki...én senkit!Házasság párti vagyok,de sokkal szerintem,ha csak kis esküvőt rendez valaki...nem kell mutogatni a külvilágnak,hogy nekünk erre is telik...azt a pénzt inkább költeném a babánkra!Bár természetes,hogy akarsz lagzit,de pusztán csak egy papír...amit 2 tanúval is megkaptok!
2010. márc. 1. 11:39
Kapcsolódó kérdések: