Maradi lennék? Mindenki ájuldozik a 3 kerekű babakocsikról, de nekem nem tetszenek.
Nem tudom, nekem nem tetszenek egyáltalán. A szomszéd vett egyet és semmire nem tudta használni, mert akkora batár, hogy nem fért el vele sehol. Míg én a kis esernyőkocsival bárhova el tudtam menni és kényelmesen elfértünk vele.
Előtte meg mózeses kocsink volt, de abban meg csak sétálni vittem le. Vagyis inkább üétünk egy padon, ő meg aludt benne. Amikor már stabilan ült és nézelődőtt, átváltottunk az esernyőkocsira.
Köszi csajok!
Már megijedtem, hogy velem van a baj. Mikor megkérdezik, hogy melyik babakocsi tetszik, úgy néznek rám, mint egy marslakóra, hogy "nem a három kerekűek?" "A négy kerekűek ódivatúak"-mondta nekem egy nagyon fiatal anyuka. Én 30 vagyok, nem érzem magam öreg kismamának, de a háromkerekű akkor sem tetszik!
Nekem furcsa, hogy rokkant kocsihoz hasonlítjátok. Lehet én nem értelmezem helyesen, most az jön le, hogy rokkant személy használja, vagy maga a babakocsi "rokkant" mert csak 3 kereke van?
Nekem egyébként nincs bajom a 3 kerekűvel, ettől függetlenül 4 kerekűvel rohangálunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!