Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Maradi lennék? Mindenki...

Maradi lennék? Mindenki ájuldozik a 3 kerekű babakocsikról, de nekem nem tetszenek.

Figyelt kérdés
Ha kérdezi v.ki, hogy milyen babakocsink lesz már meg sem merem mondani, hogy hagyományos 4 kerekű. Velem van a baj?
2010. júl. 3. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele,nekem sem teszik,sőt.ez egy kicsit inkább ha másnak is nekem is,mert trendi,de akinek van szépérzéke az látja,hogy nagyon csúnyák ezek a kocsik,persze 1 2 fajta van ami talán jol néz ki..
2010. júl. 3. 13:59
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Szia!Nekem se tetszik-engem mindig a rokkant,gyerekbabakocsikra emlékeztetnek:-(
2010. júl. 3. 14:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem nem tetszenek egyáltalán. A szomszéd vett egyet és semmire nem tudta használni, mert akkora batár, hogy nem fért el vele sehol. Míg én a kis esernyőkocsival bárhova el tudtam menni és kényelmesen elfértünk vele.

Előtte meg mózeses kocsink volt, de abban meg csak sétálni vittem le. Vagyis inkább üétünk egy padon, ő meg aludt benne. Amikor már stabilan ült és nézelődőtt, átváltottunk az esernyőkocsira.

2010. júl. 3. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sem tetszik.Olyan érzésem van, ha ránézek, mintha egy rokkant kocsi lenne.Nem tudom miért, de ez jut eszembe.
2010. júl. 3. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem is a 4 kerekű babakocsik tetszenek. De hála az égnek nem vagyunk egyformák kinek ez kinek az tetszik. Ne foglalkozz vele hogy ki mit mond hány kerék van. :-)Az a lényeg nektek tetsszen a babának pedig kényelmes legyen.
2010. júl. 3. 14:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 3. 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Engew a 3 kerekűtől kiráz a hideg. Mindenkinek a saját magányügye, hogy milyen a babakocsija. Az a fontos,hogy te légy vele megelégedve 100%-ig. A többiek elmondhatják a véleményüket, de az a fontos,hgoy neked tetszen, hiszen te fogod tologatni. Vannak nagyon szép és modern kocsik a 4 kereküek között is.
2010. júl. 3. 14:10
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Én egyetértek veled!! Nekem sem tetszenek a 3 kerekűek, nekem olyan már bocsánat, de bénának néznek ki, mint valami mozgáskortlátozott kocsi lenne. Nekem a babakocsi legyen 4 kerekű!!!
2010. júl. 3. 14:17
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Már megijedtem, hogy velem van a baj. Mikor megkérdezik, hogy melyik babakocsi tetszik, úgy néznek rám, mint egy marslakóra, hogy "nem a három kerekűek?" "A négy kerekűek ódivatúak"-mondta nekem egy nagyon fiatal anyuka. Én 30 vagyok, nem érzem magam öreg kismamának, de a háromkerekű akkor sem tetszik!

2010. júl. 3. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem furcsa, hogy rokkant kocsihoz hasonlítjátok. Lehet én nem értelmezem helyesen, most az jön le, hogy rokkant személy használja, vagy maga a babakocsi "rokkant" mert csak 3 kereke van?

Nekem egyébként nincs bajom a 3 kerekűvel, ettől függetlenül 4 kerekűvel rohangálunk.:)

2010. júl. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!