Mi a véleményetek az Abdor babakocsikról?
Most érkezett meg az Abdor Piccolino babakocsink. Használtan rendeltük, így nincs hozzá használati utasítás. Két fő problémám van:
- Nem tudom állítani a tolókart, pedig elvileg lehet.
- Alig lehet vele kanyarodni. Blokkolva van valahogy a kerék, vagy ennyit bír a járgány? Tudna valaki segíteni?
Szia!Tolókar két oldalán van egy-egy fekete műanyag gomb.Egyszerre kell benyomni a kettőt,úgy lehet a kar magasságát állítani.
Nem bolygókerekes a babakocsi,ezért úgy tudsz fordulni,hogy ránehezedsz a tolókarra,és fordítod a kocsit.
Hú,remélem érthetően fogalmaztam.Ha mégsem,kérdezz bátran!
Én is a gombbal próbálkoztam az oldalán, de nem történt semmi. Azóta meg hozzá sem merek érni, mert majd elsírom magam az idegtől (rohadt hormonok :) ).
Valahogy az egész olyan nehéz, robosztus, irányíthatatlannak tűnik. Remélem összecsiszolódunk valahogy...
Szia!Írtam vissza e-mailt.Ne sírj!Meg fogod szeretni,hidd el!Szuper egy kocsi,mégha nem is olyan hiper modern kinézetű!
Minden jót Nektek!
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!