Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én túl 'maradi' lennék?
Nem vagy maradi, hanem Te vagy normális. Bárcsak így gondolkozna az összes fiú és lány... :( Úgy érzem, elég kevesen maradtunk...
20/L
szex=szex
szeretkezés=szeretkezés
egyik lassú másik lehet picivel gyorsabb nem nagy külömbség nem vagy maradi
Sose törödj vele, Én is ugyan ilyen "maradi sz@r" voltam és nagyon szép, hogy itt lesz egy pár kommentelö aki ezt pozitívan állítja be, mert valóban az, de ugyanakkor mégsem.
Azt vettem észre, ha egy Nöt tisztelsz a cselekedeteiddel, e tenyereden hordozod és normálisan szólsz hozzá, akkor egyszerüen unalmasnak talál.
Mennyire érdekes, hogy Én magam is rengeteg pozitív visszajelzést kapok, mert értelmes és intelligens vagyok, de mégincs olyan sikerem a Nöknél, mint egy írni olvasni alig tudó, buta, senkiházi trógernak aki élvezni ha lealázza a Nöket.
Azt mondom, hogy várj, Én is vártam, csak elkezdtem kettös életet élni. Erre van igény. 2011
Az én barátom is ilyen. Tisztel, a tenyerén hordoz, lesi a kívánságaimat, és szeret.
Én is ugyanígy tisztelem, szeretem, megbecsülöm, lesem a kívánságait. Azért nem minden nő olyan, mint ahogy az utolsó lefestette.
Persze kevés ilyen van. Nekem mindkét oldalról vannak ilyen ismerőseim, mindkét nemből. Tehát általánosítani nem lehet.
20L
Én is így látom a dolgokat kérdező :)
18/F
Örülnék, ha ilyen fiúm lenne!
15/l
18:22
Sajnos nagy igazság, amit írsz. És már meg is jelentek a "nekem ilyen a barátom" "örülnék, ha ilyen pasim lenne" kommentek.
18:22 és utolsó
Miért, most azt kéne írni, hogy nem, a kérdező hülye, és nehogy így merje leélni az életét, mert meg fogja bánni?
Igenis ez a normális, és én is arra vágyom, hogy ilyen barátom legyen. Én sem feküdnék össze akárkivel, akit meglátok, ennek nem így kéne működnie, akkor sem, ha a szexuális forradalom már megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!