Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én túl 'maradi' lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én túl 'maradi' lennék?

Figyelt kérdés
Sok más férfival ellentétben, én nem tudnék egy olyan lánnyal szexelni akibe nem vagyok szerelmes. Vagyis tudnék, nem 'potenciális' problémákról beszélünk, de nekem az sokkal többet jelent, hogy mellettem legyen, egymáshoz bújjunk, átölelhessem, megpuszilhassam (tehát egy szóval az érzelmek) azt a lányt akit szeretek, minthogy szeretkezzünk. És a szexet is nagyon érzékien képzelem el, mert persze ez is egy fontos dolog egy kapcsolatban, nem azt mondom, hogy nem kell a szex. Amikor egy csávó azért jön össze egy csajjal, hogy 'meglegyen' neki, aztán másnap dobja.. fúú az idegesít nagyon, én ilyet sose tudnék csinálni. Haverom szerint túl 'maradi' vagyok, szerintem meg csak szimplán normális és tisztelem a nőket. Szerintetek? 18/F
2011. máj. 21. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

18:22 vagyok.

Félreértettél, nem vitattam a dolog normálisságát, mert Én is ezt tartom normálisnak. Ilyen vagyok Én is alapból.

Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy hiába jönnek itt a pozitív kommentek, hogy ez kell a Nöknek a valóság nem ezt tükrözi. Mi a normális mentalitásunkkal egy kapcsolatban sokaknak mindig is unalmasak leszünk.

De ha ennyire sok Nö van, aki az ilyen embereket részesíti elönyben csak nem találja, akkor itt a remek lehetöség, mert nem csak a kérdezö, hanem rajtuk kívül sok más kommentelö van és lesz is még itt beleértva magamat is, akiknek nem lételemük a Nöi nem porrá alázása.

2011. máj. 21. 20:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Itt a lehetőség... ismerkedni? :)
2011. máj. 21. 20:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Neeeem szilvás buktát sütni:D

Itt a sok jópofa amikért sírtok, hajrá!

2011. máj. 21. 21:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Oké, ha van itt Baranya megyei lakóhelyű, 180 cm (én csak pár centivel vagyok alacsonyabb) vagy magasabb férfiú, akinek a [link] jobb oldalon lévő lányhoz hasonló testalkat tetszik, és 20-25 év között van, nyugodtan írhat.:D

Az én kikötésem, hogy legyen "maradi". ;)

2011. máj. 21. 21:14
 15/20 anonim ***** válasza:

A kérdezővel én is hasonló nézeteket vallok.

33/F

2011. máj. 21. 21:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban, én büszkén leszek maradi :D

Amúgy az én lánybarátaim nagytöbbsége is ezt tartja a normálisnak, ezt várja el, és ezt is nyújtja viszont. Bizonyíték is volt rá.

2011. máj. 21. 21:29
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm is először mindenkinek a választ!:) akkor megerősítést kaptam hogy nem bennem van a hiba. igazából most ez azért érdekelt annyira, mert volt egy fél évig tartó kapcsolatom ami 2hete ért véget mert nem találtuk meg úgy a közös hangot. haveromtól meg megkaptam, hogy azért mert maradi vagyok.. na hát amit kapott utána az nem volt maradi:D
2011. máj. 21. 21:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben egyetértek veled.. :) Érzelem nélkül nincs értelme..

Becsüllek a gondolkodásod miatt ;d

2011. jún. 2. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:
normális vagy, csak ebben az elfajzott világban aki nem kefél meg minden buliban legalább két csajt az b*zi. Mármint a többség véleménye szerint.
2011. jún. 2. 21:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem,csak még gyerek vagy.

A felnőttség része különválasztani az érzelmeket és a szexet.

A kettő együtt is meglehet,de nem feltételei egymásnak.

2014. jún. 7. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!