Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én túl 'maradi' lennék?
18:22 vagyok.
Félreértettél, nem vitattam a dolog normálisságát, mert Én is ezt tartom normálisnak. Ilyen vagyok Én is alapból.
Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy hiába jönnek itt a pozitív kommentek, hogy ez kell a Nöknek a valóság nem ezt tükrözi. Mi a normális mentalitásunkkal egy kapcsolatban sokaknak mindig is unalmasak leszünk.
De ha ennyire sok Nö van, aki az ilyen embereket részesíti elönyben csak nem találja, akkor itt a remek lehetöség, mert nem csak a kérdezö, hanem rajtuk kívül sok más kommentelö van és lesz is még itt beleértva magamat is, akiknek nem lételemük a Nöi nem porrá alázása.
Neeeem szilvás buktát sütni:D
Itt a sok jópofa amikért sírtok, hajrá!
Oké, ha van itt Baranya megyei lakóhelyű, 180 cm (én csak pár centivel vagyok alacsonyabb) vagy magasabb férfiú, akinek a [link] jobb oldalon lévő lányhoz hasonló testalkat tetszik, és 20-25 év között van, nyugodtan írhat.:D
Az én kikötésem, hogy legyen "maradi". ;)
A kérdezővel én is hasonló nézeteket vallok.
33/F
Üdv a klubban, én büszkén leszek maradi :D
Amúgy az én lánybarátaim nagytöbbsége is ezt tartja a normálisnak, ezt várja el, és ezt is nyújtja viszont. Bizonyíték is volt rá.
Én teljes mértékben egyetértek veled.. :) Érzelem nélkül nincs értelme..
Becsüllek a gondolkodásod miatt ;d
Nem,csak még gyerek vagy.
A felnőttség része különválasztani az érzelmeket és a szexet.
A kettő együtt is meglehet,de nem feltételei egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!