Miért ilyen idegesítőek az "ősanyák"? A "csak az a nő, akinek min.3 gyereke van"-típus.
Figyelj, szerintem most hagyd abba, mert kicsit már frusztrált vagy. Természetes, hogy akinek van gyereke, jobban ért a témához, mint az, akinek nincs. Ebben semmi lenézés nincs. Én sem kezdek el pl. egy informatikusnak magyarázni a számítógépekről, mert tudom, hogy jobban ért hozzá.
Azt javaslom, hogy ha zavar, hogy valakiről folyton azt kell olvasnod, hogy hány képet töltött fel, meg milyen baba-mama klubokhoz csatlakozott, távolítsad el a hírfolyamból. Egy kattintás, és nincs több idegeskedés.
Csak mondok egy üdítő kivételt: egy gyerekorvos vagy védőnő nem érthet többet a gyerekhez, még ha sajátja nincs is?
Azért köszi a választ és a normális hangnemet mindenkinek, akinek sikerült megtalálnia.
A saját gyerekemhez egyértelműen én értek a legjobban...a sajátomhoz!!! a máséhoz meg az ő anyukája...
A betegségekhez, védőoltásokhoz egyéb ilyen dolgokhoz meg az orvos ért függetlenül hogy van-e gyereke vagy sem....
A saját gyerekemhez egyértelműen én értek a legjobban..
IGEN! És az én leendő gyerekemhez meg én és nem az, akinek már x db van.
Elmondok én is valami, ami engem nagyon felhúzott a napokban. Az egyik koleginám is valószínuleg egy ilyen osanya volt anno, a rosszabb fajtából. A gyerekei 18 és 21 évesek, de még mindig bele van bújva a seggukbe, mindent helyettuk csinál, intéz és a gyerekek abszolút onállótlanok. Ez a holgyemény mikor meghallotta, hogy gyereket csak 26 éves korom után szeretnék és a konyhában sem vagyok egy tundérke, azóta ócsáról, lemond és mindenféle megjegyzéseket tesz rám. Hogy az életem sivár és boldogtalan gyerek nélkul, a párom el fog hagyni, mikor elege lesz a mirelit kosztból és persze egyedul fogok meghalni, a macskáim pedig felzabálják az arcom lágy részeit mire megtalálnak.
Én úgy érzem, hogy az én dontésem, hogy lesz-e gyerekem, mennyi gyerekem lesz és a férjem mit fog enni. A fozést nem tartom egy nagy ordongosségnek, eddig recept alapján bármit megfoztem, sutni kifejezetten szeretek és hadd legyen az én dolgom, hogy mivel tartom magam mellett a férjemet.
Most kiduhongtem magam. Nem teljesen errol szólt a kérdés, hanem az anyákról akik szulnek egyet és utána ok az alfanostények, de ennél a kolléganomnél ez az állapot mát 20 éve tart.
22 éves lány
a macskáim pedig felzabálják az arcom lágy részeit mire megtalálnak.
Áhh :D Ez jó volt, jó arc vagy :) És igazad is van, ez magánügy, senkinek semmi joga számonkérni ilyesmit.
Na de ő nem azért ilyen mert anya hanem mert egy kretén úgy hogy az anyákat sem kell általánosítani....
Én tök normális vagyok, szeretem a lányom, ezentúl is több képet fogok róla felrakni :) és továbbra sem fogok más dolgába bele szólni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!